• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
BAKICININ HATASI PITT’I GÜÇLENDİRDİ ÇAĞRI ZORER

BAKICININ HATASI PITT’I GÜÇLENDİRDİ

cagri.zorer@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 19.04.2017, 00:00

Birleşmiş Milletler İyi Niyet Elçisi olarak İsviçre'nin Cenevre kentine konuşma yapmaya giden Angelina Jolie, çocuklarını Londra'da bakıcılarıyla bıraktı.
Radaronline'ın haberine göre, sekiz yaşındaki ikizler Vivienne ile Knox'u Hyde Park'a götüren bakıcının dikkatsizliği yüzünden Vivienne başını demir korkuluklara çarptı. Olayı duyan Brad Pitt'in yakınlarına, "Çocuklarım çok daha büyük bir zarar görebilirdi" dediği öğrenildi. Angelina Jolie'nin başka bir ülkede olduğu sıradaböyle bir kazanın yaşanması, Brad Pitt'in verdiği velayet savaşında elini güçlendirdi.

Çocuklar tanıştı

Bu yılın en çok ses getiren ilişkilerinden biri olan Jennifer Lopez & Alex Rodriguez aşkı doludizgin devam ediyor. Paskalya tatili için Dominik Cumhuriyeti'ne giden ikili, çocuklarını da getirerek aile olma yolunda önemli bir adım daha attı. Casa De Campo Resort &
Villas'ta akşam yemeği veren çift büyük bir masa kurdurttu.
Çifte yakın kaynaklardan edinilen bilgiye göre Lopez ve Rodriguez'in uyum içinde oldukları ve çocukların da tüm gece boyunca iyi anlaştıkları öğrenildi.

Chris Brown şiddet bağımlısı

Birlikte oldukları dönemde Rihanna'yı döven Chris Brown yine rahat durmadı. Florida'da sahne alacağı Club Aja isimli gece kulübüne gelen ünlü rapçi, mekana ekibiyle birlikte giriş yaptıktan sonra gece kulübünün fotoğrafçısına sinirlendi. Genç fotoğrafçıya saldırıp yumruklayan Brown sahne alacağı kulübü terketti. Tampa Emniyeti'ne yapılan şikayet üzerine Brown hakkında adli sürecin başlayacağı öğrenildi.

Lady Gaga'dan Coachella gösterisi

Lady Gaga, dünyanın en büyük açık hava festivali olarak bilinen 2017 Coachella Müzik Festivali'nde yeni şarkısını ilk kez seslendirdi. 31 yaşındaki Amerikalı şarkıcı, festivalde seslendirdiği 'The Cure' adlı şarkısıyla büyük beğeni topladı.
Super Bowl'daki sahneye uçarak gelen ve izleyenleri hayran bırakan bir performans sergileyen Gaga, yeni parçası ile alkış aldı.
Sahneye alışılmışın dışında uzun saçlar ve kırmızı bir sweat ile çıkan Gaga mütevazı tarzıyla şaşırttı.

Başrol oyuncuları 10 yılın sonunda projeyi terk etti

Önümüzdeki ay çekimlerine başlanacağı açıklanan Triple Frontier filminin başrol oyuncuları Tom Hardy ve Channing Tatum projeyi terketti. Deadline'ın haberine göre;
10 yıldır çekim aşamasına getirtilmeye çalışılan filmin yazarı ve yönetmeni J. C. Chandor "Filmin senaryosunun son halinden Channing Tatum ve Tom Hardy memnun olmadı ve ayrılma kararı aldılar" dedi. Ay Işığı (Moonlight) filminin yıldızı Mahershala Ali de Triple Frontier için görüşmelere başlamıştı.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA