• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Hamilelik,Williams’a engel olamamış ÇAĞRI ZORER

Hamilelik,Williams’a engel olamamış

cagri.zorer@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 21.04.2017, 00:00

Tenis kortlarının rekortmen ismi hamile olduğu açıklandı. Yapılan açıklamada, oyuncunun sonbaharda ilk çocuğunu doğuracağı belirtildi. Williams, sosyal medya hesabından "20 haftalık" etiketiyle bir fotoğraf paylaşmış fakat kısa bir süre sonra fotoğrafı silmişti.
"20 haftalık" ifadesi, 35 yaşındaki Williams'ın, Ocak ayında zaferle sonuçlandırdığı Avusturalya Açık Tenis Turnuvası esnasında hamile olduğunu ortaya koyuyor.

Zayn hayatının kitabını yazdı

One Direction'da geçirdiği beş yılın ardından solo kariyerine devam eden, hem müzik hem de özel hayatıyla gündemden düşmeyen Zayn Malik, hayatına ve kariyerine dair bütün ayrıntıları otobiyografik bir kitapta topladı. Gigi Hadid ile devam eden ilişkisi, konserini iptal edecek noktaya kadar getiren anksiyete bozukluğu ve her koşulda devam eden kariyer maratonu gibi hakkında merak edilen bir çok konuyu kaleme alan yıldızın kitabı 21 Nisan'da raflarda olacak.

Gorillaz TV dünyasına giriyor

Müzik dünyasının merakla yeni albümünü beklediği Gorillaz, televizyon dünyasına da giriş yapmaya hazırlanıyor. Altı yıllık sessizliğin ardından yeni şarkı yayınlamaya başlayan grubun ekranlarda da arzı endam edeceği konuşulmaya başlandı. Grubun önemli isimlerinden Jamie Hewlett'in Q Magazine'e yaptığı açıklamaya göre on bölümlük bir animasyon serisi yapılacak.

Amber Heard aile olmayı yeniden deniyor

Johnny Depp'ten olaylı bir şekilde boşanan Amber Heard, Tesla Motor'un CEO'su Elon Musk'la evlilik hazırlığına başladı.
Ünlü aktör Johnny Depp ile bir yıllık evliliğin ardından şiddet olaylı bir boşanma süreci geçiren Amber Heard'ün, Elon Musk'la evlenmek üzere olduğu öğrenildi. İngiliz Grazia dergisine konuşan Heard'ın babası David Heard, ikilinin geçen yıl Temmuz ayından bu yana birlikte olduklarını söyledi.

Yeni 'doktor' belli oldu

Uzun bir aranın ardından sonunda ekranlara dönen Doctor Who'da merak edilen soru, 'doktor'u kimin oynayacağıydı.
Bu sezon diziye veda edecek olan Peter Capaldi'nin yerine kimin geleceği konusunda dedikodular güçlenmeye başladı. Diziye yakın kaynakların verdiği bilgiye göre yapımcılar yeni doktor olarak My Family'nin başrolü Kris Marshall'ı düşünüyorlar.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA