• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
GAME OF THRONES hacklendi ÇAĞRI ZORER

GAME OF THRONES hacklendi

cagri.zorer@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 02.08.2017, 00:00

Game of Thrones dizisinin yapımcı şirketi HBO, son günlerde çıkan dedikodular hakkında açıklama yaptı ve hacklendiklerini doğruladı. Açıklamaya göre, Game of Thrones dizisinin toplam 1.5 TB'lık verisi yani senaryosu hacklendi ve deep web aracılığı ile kamuoyuna sızdırıldı. Game of Thrones dizisinin 7.sezonunu hackleyen siber saldırganlar "Siber dünyanın en büyük sızıntısı gerçekleşti. HBO ve Game of Thrones 7.sezonu ilk izleyecek ve takip edecek insanlar sizlersiniz ve şanslı olmalısınız. HBO çöküşe geçti" açıklamasını yaptı.

KRALİYETTE ELBİSE TARTIŞMALARI

Cambridge Düşesi Kate Middleton'ın Belçika ziyaretindeki tercih ettiği elbise yine tartışma konusu oldu. Daha önce aynı elbiseyi defalarca giydiği için eleştirilen ve "En cimri Düşes olabilir" yorumlarına maruz kalan Middleton, katıldığı davette giydiği beyaz elbisesiyle göz kamaştırdı. Elbisesiyle çok beğenilen Kate Middleton'ın daha önce kızı Prenses Charlotte'nin vaftiz töreninde de aynı elbiseyi giydiği ortaya çıktı. Geçtiğimiz sene gardırobuna 174 bin sterlin harcayan düşesin bu yıl da yüksek harcamalar yapması "Düşes cimriliğinden vazgeçti" yorumlarına neden olmuştu.
Belçika'daki kıyafet tercihi ise, Düşes'in değişmediği yönünde.

KÜÇÜK BİR RİCA'DA BULUŞTULAR

Darcey Bell'in gerilim romanı "Küçük Bir Rica"nın beyaz perde uyarlaması için hazırlıklar başladı. "A Simple Favor" ismini taşıyan filmin başrolleri ise Hollywood'un romantik komedilerinin sevilen yüzü Anna Kendrick ve Gossip Girl ile parlayan kariyerini birbirinden iddialı projelerle taçlandıran Blake Lively'e teslim edildi.
Filmde iki yakın arkadaşı canlandıracak olan Lively ve Kendrick, senaryoya hayran kaldıklarını söylediler.

ANGELİNA JOLİE KENDİNİ SAVUNDU

Angelina Jolie, yeni filmi First They Killed My Father: A Daughther of Cambodia Remembers'ta çocuk oyunculara seçmelerde uygulanan psikolojik test nedeniyle ağır eleştirilere maruz kalmıştı. Güzel oyuncunun Vanity Fair'e seçmeleri anlatırken ana çocuk karakterini oynayan Srey Mo ch'u seçme yöntemi büyük tartışmalara sebep oldu. Çocuklara istismar etmekle suçlanan Jolie suçmaları duyunca üzüldüğünü belirtti. Güzel oyuncu "Filmde bu sahne doğaçlama olarak oynanacak ama çıkan haberlerde gerçekmiş gibi yazılıyor. Böyle bir şeye en başta ben izin vermem" dedi.

YENİ MODA SAHTE ÇİL

Victoria's Secret modeli Candice Swanepoel kariyeri ve özel hayatıyla ilgili US Magazine'e çok özel açıklamalarda bulundu. 28 yaşındaki model "Yazın en önemli olayı bronzlaşmaktır ve olmazsa olmazım güneş kremidir.
Bronz ten herkese yakışır" ifadelerini kullanan manken makyaj sırlarını anlatırken sahte çil hilesine başvurduğunu ve bir çok modelin de bu yöntemi kullandığını itiraf etti. Güzel model, tatil makyajı için "Henüz uzman olmadığım bir trend var. Çok ince bir fırçayı kahverengi mat fara batırıp yüzünüze minik noktalar yapıyorsunuz. Sahte çilleriniz oluyor" dedi.

FRANSIZ YILDIZ HAYATINI KAYBETTİ

Fransız yeni dalga akımının önemli yıldızlarından Jeanne Moreau 89 yaşında hayata veda etti. 60 yıldan fazla zamandır sinema sektörünün içinde yer alan oyuncu Paris'teki evinde hayata gözlerini yumdu. 1928 doğumlu oyuncu kariyeri boyunca Orson Welles, Joseph Losey, Michelangelo Antonioni, Luis Bunuel, Elia Kazan ve Wim Wenders gibi yönetmenlerle birlikte çalışmıştı. Yıldız, oyunculuğuyla olduğu kadar sesiyle de dikkat çekiyor.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA