• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
MTV Video Müzik Ödülleri sahiplerini buldu ÇAĞRI ZORER

MTV Video Müzik Ödülleri sahiplerini buldu

cagri.zorer@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 29.08.2017, 00:00

2017 Video Müzik Ödülleri Kaliforniya'da düzenlenen törenle sahiplerini buldu. Birbirinden renkli şovlara sahne olan gecenin sunuculuğunu Katy Perry üstlendi. 2017 yazının en iyi şarkısı Lil Uzi Vert'in XO Tour Llif3 adlı şarkısı seçilirken, yılın sanatçısı Ed Sheeran oldu.
Son yılların en iyi çıkış yapan gruplarından Twenty One Pilots bir törenden daha ödülle ayrıldı. Başarılı grup 'En İyi Rock' kategorosinde mutlu sona ulaştı. Geceye damga vuran sanatçı ise, 6 ödülle oldu. Lamar, "Humble" şarkısına çektiği kliple 6 dalda ödüle uzandı.

Tobe Hooper hayatını kaybetti

Korku türünün "Teksas Katliamı" ve "Poltergeist" filmleri ile sinemaseverler tarafından yakından tanınan ünlü yönetmen Tobe Hooper 74 yaşında hayatını kaybetti. Los Angeles polisinin raporunda yönetmenin ölümünde sıra dışı bir delile rastlanmadığı, Hooper'ın yaşına bağlı olarak ölümünün normal şartlarda gerçekleştiği açıklandı. "Teksas Katliamı" filmiyle büyük ün yakalayan usta yönetmen daha sonra 1982 yılında hikayesini Steven Spielberg'ün yazdığı "Kötü Ruh" filmiyle sinema dünyasında rüşdünü ispatlamıştı.

Cara Delevingne St. Tropez tatilinde

Geçtiğimiz yılın en çok konuşulan isimlerinden oyuncu ve model Cara Delevingne, kız kardeşi Poopy ile birlikte St. Tropez tatilinde görüntülendi.
Oldukça yoğun ve tempolu bir yıl geçiren güzel oyuncu lüks bir yatla denize açıldı. Arkadaşlarıyla birlikte oldukça eğlendiği gözlenen Delevingne, beyaz bikinisiyle bol bol güneşlendi. Başarılı oyuncunun önümüzdeki sene de beyazperdenin önemli projelerinde yer alacağı biliniyor.

Victoria's Secret'ın yeni melekleri

Aralık ayında gerçekleşecek olan Victoria's Secret defilesinde ilk kez podyumda boy gösterecek olan modeller belirlendi. Geçen yılın beğenilen isimleri Gigi Hadid ve Kendall Jenner'ın ekipte yer almaması şaşkınlık yarattı. Bella Hadid ise Instagram hesabından yaptığı açıklama ile listeye son anda girdiğini duyurdu. Meleklerin arasına yeni katılan isimlerden Amilna Estevao, "Hayallerimden birinin gerçeğe dönüşmesinden dolayı çok mutluyum" açıklamasını yaptı. İlk kez kanat takacak olan bir diğer melek Nadine Leopold ise "Kendinize inanırsanız ve kendinizi doğru bir yerde konumlandırırsanız sizin için sınırın gökyüzü olduğunu söyleyebilirim" ifadelerini kullandı

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA