• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Angelina Jolie çocuklarıyla birlikte ÇAĞRI ZORER

Angelina Jolie çocuklarıyla birlikte

cagri.zorer@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 12.09.2017, 00:00

Ünlü oyuncu Angelina Jolie yapımcılığını üstlendiği son filmi 'The Breadwinner'ın Toronto Film Festivali'ndeki prömiyerine altı çocuğuyla birlikte katıldı. Başarılı oyuncunun üçü biyolojik üçü manevi olan tüm çocukları Kanada'nın Toronto kentinde annelerini yalnız bırakmadı. Çocuklarıyla birlikte neşeli halleriyle dikkat çeken 42 yaşındaki oyuncu, beyaz ipek pantolon ve bluzdan oluşan sade kıyafetiyle beğeni topladı. Sade kıyafetini açık bıraktığı saçları ve küpeleriyle tamamlayan Jolie, prömiyer alanına girerken kendisini bekleyen hayranlarını selamlamayı ve imza dağıtmayı ihmal etmedi. Animasyon filmin hikayesi, Taliban kontrolündeki Afganistan'da, annesi Fattema ve kız kardeşi Soraya'yı geçindirmek için erkek gibi giyinip çalışmak zorunda olan Pravana'nın hayatını konu ediniyor.

Katy Perry'i ikiye katladı

Geçtiğimiz yıl dansçıları yüzünden kavga edip dostluklarını sonlandıran Amerikalı şarkıcı Taylor Swift ile Katy Perry, çıkardıkları yeni albümlerle hız kesmeden yarışa devam ediyorlar. Ağustos ayı sonunda Katty Perry'nin 'Swish Swish' klibinden üç gün sonra 'Look What You Made Me Do' adlı şarkıya çektiği klibi yayınlayan Taylor Swift rakibine büyük fark attı. Katy Perry'nin 150 milyon izlendiği klibini ikiye katlayarak 300 milyon barajını geçen güzel şarkıcı, listelere de hızlı bir giriş yaptı. Swift'in bu hızla listelerde uzun bir süre zirvede kalacağı düşünülüyor.

Janet Jackson gözyaşlarını tutamadı

MIchael Jackson'un kız kardeşi Janet Jackson geçtiğimiz cumartesi gecesi Houstan'da verdiği konserle sahnelere geri döndü. Doğum yaptıktan dokuz ay sonra ilk kez hayranlarıyla buluşan başarılı şarkıcı 'What About' parçasını bitirdikten sonra göz yaşlarını tutamadı. Duygulu anlar yaşayan ve konuşmakta zorlanan Jackson, parçada geçen sözler için "Bu benim" dedi. Dakikalarca alkışlanan Jackson'un söylediği 'What About' parçası; aile içi şiddeti ve çaresizliği anlatan sözlere sahip.

Chris Pine'ın yeni projesi belli oldu

Star Trek serisinin başrol oyuncusu Chris Pine, televizyona transfer olan aktörler arasına katıldı. Deadline'ın haberine göre Pine, henüz ismi belli olmayan yeni dizisinde Robert F. Kennedy'yi canlandıracak. Larry Tye'ın Bobby Kennedy: The Making of a Liberal Icon isimli kitabından uyarlanacak olan yapımın kamera arkasında Todd E. Kessler yer alacak. Yapımcılar arasında Chris Pine'nın da yer aldığı dizinin çekimlerine ne zaman başlanacağı ve kadroda başka kimlerin yer alacağı henüz belli değil. Robert F. Kennedy, kardeşi John F. Kennedy'nin başkanlığı döneminde general unvanı ile devlete hizmet etmiş, talihsiz suikastin ardından New York senatörü olmuştu.

İlişki Durumu: Karışık

Oscar ödüllü oyuncu Leonardo DiCaprio, son olarak Danimarkalı süper model Nina Agdal ile birlikteydi. Güzel modelin büyükannesi ikilinin altı yıl önce tanıştıklarını ama ilişkilerinin yeni başladığını söyleyerek "Ya torunuma en iyi şekilde davranır ya da sonuçlarına katlanır" demişti.
Yakışıklı aktör Agdal'la ilişkisini sonlandırtıktan hemen sonra 2014 yılında yollarını ayırdığı eski sevgilisi Toni Garrn'la tekrar birleşti.
25 yaşındaki Alman mankenle New York'taki bir gece kulübünde sabaha kadar eğlenen aktör, mekandan sevgilisiyle el ele çıkarak ilişkisini saklamadı. Eski sevgililer her ne kadar barışmış olsa da DiCaprionu'nun kısa bir süre önce esmer bir güzelle görüntülenmiş olması da akılları karıştırdı.

Clooney & Damon ortaklığı

Yönetmen koltuğunda George Clooney'nin oturduğu Suburbicon filminin hazırlıkları hız kesmeden devam ediyor. Başrollerde Cloney ile oldukça yakın arkadaş olarak bilinen Bourne serisinin yıldızı Matt Damon'ın olması beklentiyi daha da yükseltmiş durumda.
Damon'ın yanı sıra Oscar ödüllü oyuncu Julianne Moore ve X-Men: Apocalypse'te gösterdiği başarılı performansıyla beğeni toplayan Oscar Isaac de kadroda yer alan isimlerden. Senaryo kısmında sinemanın kült isimleri Joel - Ethan Coen kardeşlerden de yardım alan George Clooney film hakkında "Çok kusurlu insanların çok kötü seçimler yaptıkları bir masal" açıklamasında bulundu. Film ülkemizde 12 Ocak 2018'de vizyona girecek.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA