• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Değiş Christian değiş! ÇAĞRI ZORER

Değiş Christian değiş!

cagri.zorer@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 15.09.2017, 00:00

Oynadığı karakterler için verdiği kilolar ile Hollywood'un en çok şekil değiştiren oyuncusu olan Christian Bale yeni rolü için hazırlıklarına başladı. Başarılı aktör The Machinist filmi için 50 kiloya inmiş daha sonra Batman serisi için 90 kiloya çıkmıştı. 'Toronto Uluslararası Film Festivali'inde Hostiles filminin tanıtımı için objektiflerin karşısına geçen oyuncu kilolu haliyle dikkat çekti. Yeni filminde Dick Cheney'nin hayat hikayesini canlandıracağı bilinen Christian Bale nasıl kilo aldığı sorusuna karşılık yaptığı açıklamada; "Çok fazla turta yiyorum" şeklinde cevap verdi. Son filmi ile tekrar gündeme gelen Bale'e başrolde Wes Studi eşlik ediyor. Vahşi Batı esintili "Hostiles"ın kadrosunda ayrıca Rosamund Pike, Peter Mullan, Ben Foster, Adam Beach, Jesse Plemons, Rory Cochrane ve Q'orianka Kilcher gibi isimler yer alıyor. Christian Bale'in yeni filminin henüz ismi açıklanmadı.

'İNFAZCI'NIN SET GÖRÜNTÜLERİ YAYINLANDI

Netflix'in 2017'de tüm dünya ile aynı anda yayınlanacak olan ve merakla beklenen dizisi Marvel's The Punisher'dan ilk görüntüler yayınlandı.
Başrolde John Bertnal'ın yer aldığı dizinin kadın oyuncuları arasında Amber Rose Revah ve Deborah Ann Woll da yer alıyor. Marvel'in sevilen kahramanlarından Frank Castle'ın (Punisher) karısının ve çocuklarının ölümünden sorumlu tuttuğu suçlulardan alacağı intikamı konu edinen Punisher'da New York'un yeraltı dünyasından daha derinlere uzanan bir komplonun gün yüzüne çıkmasını izleyeceğiz.

ARKADAŞI SELENA'YA BÖBREĞİNİ VERDİ

Amerikalı oyuncu ve şarkıcı Selena Gomez'in Lupus hastalığı nedeniyle The Revival adını verdiği dünya turnesini iptal edip ortadan kaybolmasının nedeni ortaya çıktı. 126 milyon takipçi ile Instagram'ın kraliçesi olarak anılan Gomez, bu süreçte böbrek nakli olduğunu itiraf etti. Gomez, kendisine böbreğini veren kişinin de en yakın arkadaşı olduğunu açıkladı. Genç yıldız: "Güzel arkadaşım Francia Raisa, bana eşsiz benzersiz bir hediye verdi. Seni çok seviyorum kardeşim" diyerek arkadaşına da teşekkür etti.

DİESEL'DEN DUYGUSAL PAYLAŞIM 'SENİ ÇOK ÖZLÜYORUM'

Vin Diesel, 30 Kasım 2013'te hayatını kaybeden 'Hızlı ve Öfekli' serisinin başrol oyuncusu Paul Walker'ın doğum gününü unutmadı.
Eski dostu için Instagram'dan mesaj yayınlayan Diesel, herkesi duygulandırdı. Başarılı aktör yakın dostu için "Dünyayı değiştirdin ve değiştirmeye devam ediyorsun. Senin sevgin, seni tanıyan herkese iyi geliyor. Melekler seni çok özlüyor. Seni çok özlüyorum" ifadelerini kullandı.

Ünlü aktör hayatını kaybetti

'Goodfellas' ve 'Sopranos' yapımlarındaki rolleriyle büyük bir hayran kitlesine kavuşan Frank Vincent 78 yaşında hayatını kaybetti. Başarılı aktörün kalp ameliyatı sırasında oluşan komplikasyonlar sonucu kalp krizi geçirdiği ve kurtarılamadığı belirtildi. 1939 doğumlu Amerikalı oyuncu 2006 yılında yazdığı 'Bir adamın erkek olma rehberi' kitabıyla yazarlığa da adım atmıştı. Ölüm haberinin duyulmasından sonra sanat çevresinden bir çok ünlü isim usta oyuncu için taziye mesajı yayınladı.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA