• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
The Big Bang Theory Sona Yaklaşıyor ÇAĞRI ZORER

The Big Bang Theory Sona Yaklaşıyor

cagri.zorer@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 14.09.2017, 00:00

10 yıl önce hayatımıza giren ve sit com dünyasında zirvedeki yerini kimseye kaptırmayan The Big Bang Theory'de sona yaklaşılıyor. Dizide Raj'ı canlandıran Kunal Nayyar Digital Spy'a yaptığı açıklamada "12. sezondan sonra dizinin biteceğini söylemiyorum. Bizi mükemmel bir final bekliyor.
Öyle bir sonun aceleye getirilmesindense uzatılmasını tercih ederim. Ama günün sonunda kimse şişman ve yaşlı bir Raj izlemek istemez. 12. sezonun son olup olmadığını bilmiyorum, bu karar bana kalmadı ama bir gerçek olarak şunu söyleyebilirim ki daha az bölüm yayınlayacağız." dedi. Televizyonun en pahalı oyuncularını bünyesinde toplayan The Big Bang Theory, 25 Eylül'de 11. sezonu ile ekranlarda olacak. 12. sezonu da garanti altına alınan dizinin geleceği hakkında tartışmalar devam edeceğe benziyor.

Profesyonelliğinden ödün vermedi

Amerika'da düzenlenen New York Moda Haftası'nda podyuma çıkan ünlü modellerden biri de Gigi Hadid'ti. Anna Sui'nin 2018 ilkbahar/ yaz koleksiyonun tanıtıldığı defileye kardeşi Bella Hadid ile çıkan güzel model, podyumda ufak bir iş kazası geçirdi.

İŞ KAZASI

22 yaşındaki Victoria's Secret meleği podyumda yürürken ayakkabısın sağ teki aniden ayağından çıktı. Profesyonelliğinden ödün vermeyen Gigi Hadid yaşadığı talihsizliğe rağmen yürümeye devam etti.

WOLVERINE YETİM KALDI

Amerikan çizgi roman endüstürisinin önemli yazarlarından Len Wein, 69 yaşında hayata gözlerini yumdu. "Wolverine" ve "Swamp Thing" gibi bilinen çizgi roman karakterlerinin de yaratıcısı olan Len Wein, aynı zamanda Alan Moore ve Dave Gibbons'ın önemli eserlerinden "Watchmen"in de editörlüğünü yapmış bir isimdi. Marvel Comics kariyerinde X-Men ve Hulk gibi önemli serilerde çalışan Wein, ayrıca da günümüzde filmleriyle oldukça popüler olan Wolverine karakterini de yaratan kişi olarak tarihe geçti.

NEW YORK'TA IRİNA SHAYK RÜZGARI

Geçtiğimiz nisan ayında Bradley Cooper ile birlikte ilk çocuğunu kucağına alan Rus model Irina Shayk, New York Moda Haftası'da Philipp Plein defilesinde boy gösterdi. 31 yaşındaki ünlü model, New York'ta Hammerstein Ballroom'da düzenlenen defilede giydiği cesur kıyafetle izleyenlerin beğenisini topladı. Doğum nedeniyle aldığı kiloları kısa sürede veren dünyaca ünlü mankenin New York Moda Haftası defilesindeki görünümü, artık tamamen eski haline döndüğünü gözler önüne serdi.

BEYONCE YARDIM İSTEDİ

Amerika'daki kasırga mağdurları için yardım kampanyaları devam ederken, zor durumdaki onlarca insana bir yadım da Beyonce'den geldi.
"Doğal afetler insan ayırt etmez" diyen ünlü şarkıcı, "Sizin göçmen olup olmadığınıza, siyah ya da beyaz oluşunuza, İspanyol ya da Asya kökenli oluşunuza, zengin ya da fakir olmanıza bakmaz. Hepimiz aynı şeyin içindeyiz" şeklinde konuştu. Beyonce, iklim değişikliğinin doğal afetleri tetiklediğini hatırlattı.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA