• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Emmy ödülleri sahiplerini buldu ÇAĞRI ZORER

Emmy ödülleri sahiplerini buldu

cagri.zorer@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 19.09.2017, 00:00

Televizyon dünyasının en prestijli ödüllerinden biri olan Primetime Emmy Ödülleri, Los Angeles Microsoft Theater'da düzenlenen görkemli geceyle sahiplerini buldu. Komedyen ve oyuncu Stephen Colbert'in sunuculuğunu üstlendiği geceye damgasını vuran dizi Handmaid's Tale (Damızlık Kızın Öyküsü) oldu. Başta 'En İyi Dizi' ödülü olmak üzere bir çok ödül kazanan dizi geceden toplam 6 ödülle ayrıldı. Gecenin yıldızlaşan diğer yapımı ise başrolünde Nicole Kidman'ın harika bir performans sergilediği 'Big Little Lies' oldu.

Şıklık yarışı

Sinema ve televizyon dünyasından birçok güzelin katıldığı gecede adeta şıklık yarışı yaşandı. Her törende olduğu gibi Emmy Ödülleri'nde de kırmızı halı bölümü büyük ilgi gördü. Törenin en çok beğenilen ismi ise güzel aktris Nicole Kidman oldu. Giydiği kırmızı elbise ile görenleri kendine hayran bırakan Kidman, Mini Dizi veya Tv Filmi kategorisinde 'En İyi Kadın Oyuncu' ödülüyle gecenin kazananlarından oldu. Drama kategorisinde 'En İyi Kadın Oyuncu' ödülünü ise Elisabeth Moss kazandı.

Gecenin önemli ödülleri

En İyi Erkek Oyuncu (Drama): Sterling K. Brown
En İyi Kadın Oyuncu (Drama): Elisabeth Moss
En İyi Erkek Oyuncu (Mini Dizi / TV Filmi): Riz Ahmed
En İyi Kadın Oyuncu (Mini Dizi / TV Filmi): Nicole Kidman
En İyi Drama: The Handmaid's Tale
En İyi Komedi: Veep
En İyi Mini Dizi: Big Little Lies
En İyi TV Filmi: "Black Mirror: San Junipero"

GÖZDE ÇİFT BOŞANIYOR

Uzun süredir boşanacakları konuşulan fakat her seferinde bunu yalanlayan Amerikan'ın örnek çiftlerinden Fergie ile Josh Duhamel, yaptıkları ortak bir açıklamayla ayrıldıklarını duyurdular.
Yaklaşık bir yıldır ayrılmayı düşündüklerini belirten ünlü şarkıcı Fergie ve oyuncu eşi Josh Duhamel, bunu açıklamak için biraz zamana ihtiyaç duyduklarını söyledi. Fergie ve Duhamel yollarını ayırmalarına rağmen dost kalacaklarını ve birbirlerini destekleyeceklerini de belirtti.
4 yaşında Axl adında bir oğulları olan Fergie & Duhamel çifti, 2009 yılında evlenmişti.

CHRISSY TEIGEN ATEŞ PÜSKÜRDÜ

Amerikalı manken Chrissy Teigen 10 yıldır birlikte olduğu müzisyen eşi John Legend ile evlilikleri hakkında çıkan haberlere tepki gösterdi. Son zamanlarda basında çıkan "Boşanıyorlar" haberlerinden bunalan güzel model Instagram hesabından yaptığı açıklamada "Özel haber adı altında yaptığınız haberlerin hepsi çöp" ifadelerini kullandı.
Geçtiğimiz günlerde John Legend bir röportajında "10 yıl önce Chrissy'den ayrılmaya karar vermiştim. Neyse ki kararımı uygulamadım" itirafında bulunmuştu.

PORTAL, ÇALIŞIRKEN CANINDAN OLDU

NetflIx'in sevilen dizilerinden Narcos'un lokasyon sorumlusu olarak çalışan Carlos Munoz Portal, dizinin dördüncü sezonu için mekan araştırması yaparken kimliği henüz belirlenemeyen kişi ya da kişiler tarafından öldürüldü.
Meksika'daki suç oranı en yüksek eyaletlerden biri olan Hidalgo'ya komşu olan San Bartolo Actopa bölgesinde arabası bulunan Munoz'un ölüm haberinin ardından Netflix'ten yapılan ilk açıklamada "Son derece değerli bir lokasyon kaşifi olan Carlos Munoz Portal'ı kaybettiğimizi öğrendik. Ailesinin acısını paylaşıyoruz" denildi. Munoz başlıca Sicario, Spectre, Mozart in the Jungle ve Fast & Furious olmak üzere çeşitli Hollywood yapımlarının özellikle Meksika çekimlerinde lokasyon sorumlusu olarak yer almıştı.

HARRY DEAN STANTON HAYATINI KAYBETTİ

The Godfather II, The Green Mile ve Twin Peaks gibi başarılı yapımlarda rol alan usta oyuncu Harry Dean Stanton, 91 yaşında hayatını kaybetti. ABD'de Kentucky'de doğan Harry Dean Stanton, oyunculuk kariyerine 1950'lerde adım atmıştı. 20 yıl boyunca TV şovlarında ve düşük bütçeli filmlerde yer alıp ilk olarak Tomahawk Trail'da boy gösteren usta oyuncu, "Paris, Texas" filmi ile Cannes Film Festivali'nde Altın Palmiye'yi de kazanmıştı.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA