• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Irkçılığa karşı söylediler ÇAĞRI ZORER

Irkçılığa karşı söylediler

cagri.zorer@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 27.09.2017, 00:00

Amerika'nın Virginia Eyaleti'ne bağlı Charlottesville kentinde geçtiğimiz ay ırkçı bir grubun gerçekleştirdiği şiddet olaylarında 1 kişi hayatını kaybetmiş, 19 kişi ise yaralanmıştı. Yaşanan olaylar karşısında sessiz kalmak istemeyen Ariana Grande, Coldplay, Pharrell Williams, Justin Timberlake ve Dave Matthews Band 'A Concert For Charlottesville' adı altında sahne aldılar. Scott Stadyumu'nda gerçekleşen konserler kapsamında binlerce hayranıyla buluşan Ariana Grande, romantik şarkılarıyla dinleyenlerine duygusal anlar yaşattı. Daha sonra sahneye çıkan Justin Timberlake ise "Birlik olmak zorundayız. Kalplerimizdeki boşlukları birbirimize yardım ederek dolduralım" sözleriyle büyük alkış aldı.

Pitch Perfect 3'te macera devam edecek

Pitch Perfect serisinin üçüncü filminden gelen poster serinin hayranlarını heyecanlandırmış durumda. Merakla beklenen serinin son halkasında yeni üniversite mezunu birinin gerçek dünyaya adım atmasını izleyeceğimizi anlatan yönetmen Trish Sie film hakkında yaptığı açıklamada "Dünya şampiyonasını kazandıktan sonra kendilerini iş dünyasına atan eğlenceli ekibimiz tekrar bir araya gelecek. Hepimizin yaşadığı ortak sıkıntıları yaşayacaklar ve tabii ki yeni bir maceranın içinde olacağız" dedi. Pitch Perfect 3'ün oyuncu kadrosunda yetenekli oyuncu Anna Kendrick'in yanı sıra Rebel Wilson, Brittany Snow ve Elizabeth Banks de yer alıyor. Film, 20 Aralık'ta sinema salonlarında yerini alacak.

Kate Hudson da modaya uydu

Hollywood aktrislerinden Kate Hudson, yeni filmi 'Marshall'ın New York Urbanworld Film Festivali kapsamındaki galasında görüntülendi. Galaya, sevgilisi Danny Fujikawa ile birlikte gelen 38 yaşındaki oyuncu yeni imajıyla beğeni topladı. Son ayların trendine uyan Hudson, uzun saçlarını kısacık kestirerek imaj konusunda ne kadar cesur olduğunu göstermiş oldu.

SEVGİLİSİ İLE EL ELE

Hudson, 'Marshall' filminin gösterildiği tören sonrası geceden sevgilisi Danny Fujikawa ile birlikte el ele ayrıldı. Chris Robinson ile 2000 yılında evlenen ve yedi yıl sonra ayrılan Hudson'ın bu evlilikten Ryder Robinson isimli bir erkek çocuğu dünyaya gelmişti.
2011 yılında ise ikinci kez annelik heyecanı yaşayan Hudson, müzsiyen Matthew Bellamy'den Bingham Hawn Bellamy isimli bir erkek çocuk daha kucağına almıştı.


Price kendi evinde ihanete uğradı

İngiliz şarkıcı Katie Price dansçı eşi Kieran Hayler ile olan evliliği hakkında çıkan ayrılık haberleriyle bir çok kez gündeme gelmiş, son zamanlarda konuşulan dedikodular da ikilinin ihanet yüzünden boşanacakları yönündeydi. Son iddialara göre; 39 yaşındaki Price, eşi ile çocuklarının dadısı Nikki Brown'u evlerinin banyosunda bastığını yakın çevresine açıkladı. Kendi evinde karşılaştığı ihanetle yıkılan Price'ın olayın ardından boşanma davası açmaya kararlı olduğu iddia edildi. Son olarak bir mekan çıkışında görüntülenen Price kendisine yöneltilen soruları cevaplamadı.


Hollywood cinayetini kitap için mi işledi?

2016 yılında Batı Hollywood'da öldürülen manken Iana Kasian cinayetiyle ilgili 1,5 yıl sonra çıkan yeni deliller cinayetin seyrini değiştirdi. Basına sızan son otopsi raporuna göre Kasian'ın kafa derisinin yüzüldüğü, sağ kulağının koparıldığı ve vücudundaki bütün kanın akıtıldığı ifade edildi. Açıklanan rapora göre güzel mankenin birinci ölüm sebebi kan kaybı olarak belirtilirken kafasına sert bir cisimle vurulması da ikinci ölüm sebebi olarak rapora yazıldı. Olayla ilgili suçlanan isim ise vahşice öldürülen kadının 36 yaşındaki sevgilisi ve çocuğunun babası Blake Leibel. Kanadalı bir emlak zengininin oğlu Leibel'in yazdığı Syndrome (Sendrom) isimli kitapta, boğaz kesen ve kurbanlarının kanını akıtan bir seri katilin yer alması, cinayetin kitap için işlenmiş olabileceği iddialarını güçlendiriyor. Suçlu bulunması halinde idam cezası alabilecek olan Blake Leibel iddiaları reddediyor.


Spielberg'in hayatı belgesel oldu

Jaws, E.T., Schindler'in Listesi, Er Ryan'ı Kurtarmak ve Terminal gibi unutulmaz yapımların dünyaca ünlü yönetmeni Steven Spielberg'ün hayat hikayesini anlatan belgeselin fragmanı yayınlandı. Ödüllü belgeselci Susan Lacy'nin imzasını taşıyan "Spielberg" belgeseli, ünlü yönetmenin kariyerindeki dönüm noktalarını, edindiği deneyimlerin onu nasıl etkilediğini, sinemasal görüşünün yaşıyla birlikte nasıl bir evrim sürecinden geçtiğini sinemaseverlerin gözleri önüne sunacak. Pek çok yapımından daha önce görülmemiş kamera arkası görüntülerini de barındıran belgeselde Spielberg'ün arkadaşları ve aile üyeleri de söz alacak. Ünlü yönetmen hakkında bilinmeyenleri sinemaseverlere sunan "Spielberg" belgeselin ekim ayında yayınlanacağı açıklandı.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA