• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Shakira’dan bir rekor daha ÇAĞRI ZORER

Shakira’dan bir rekor daha

cagri.zorer@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 26.09.2017, 00:00

Bu yıl düzenlenecek olan American Music Awards töreninde adaylar belli oldu. Müzik dünyasının en önemli ödüllerinden biri olan AMA töreninde Shakira ve Maluma rekor sayıda aday gösterildi. 9 kategoride aday gösterilen Shakira şimdiden geceye damga vuracak gibi görünüyor. Shakira'dan sonra en çok adaylığı bulunan isim ise 8 adaylık ile Kolombiyalı şarkıcı Maluma oldu. Shakira ve Maluma birlikte yayınladıkları Chantage parçası ile listelerde büyük başarı göstermişti.

Roseanne geri dönüyor

1988'de izleyiciyle buluşan ve dokuz sene boyunca sıradan bir Amerikan ailesinin gündelik yaşamını ekrana yansıtan Roseanne dizisi, yirmi yıllık bir aranın ardından yeniden izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Orjinal yapımdaki oyuncuların yeni bölümlerde de rol alması beklenirken kadroya eklenen taze kanlardan biri Emma Kenney oldu. Showtime'ın hit dizisi Shameless'ta sekiz sezondur Debbie Gallagher karakterine hayat veren Emma Kenney'i, Roseanne'de, David ile Darlene'nin kızları Harris rolünde izleyeceğiz. Üç dalda Altın Küre ödüllü dizinin yeni bölümlerinin ne zaman yayınlanacağı merak konusu.

Mandy Moore nişan kutlamalarına devam ediyor

Amerikalı şarkıcı ve oyuncu Mandy Moore bir süredir birlikte olduğu müzisyen sevgilisi Taylor Goldsmith ile iki hafta önce nişanlanmıştı. Başarılı oyuncu yakın arkadaşlarıyla birlikte bir kutlama daha gerçekleştirdi. Minka Kelly, Raina Penchansky, Sarah Gibson Tuttle ve ünlü saç stilisti Ashley Streicher'ın yer aldığı kutlamanın görüntüleri sosyal medyada geniş yer buldu. Güzel oyuncunun annesi Stacy Moore yaptığı konuşmada "Çok gururluyum ve tabii ki çok mutluyum" dedi ve göz yaşlarını tutamadı.

Lopez'den memleketine 1 milyonluk bağış

1 milyonluk bağış Aslen Porto Rikolu olan dünyaca ünlü şarkıcı Jennifer Lopez, geçtiğimiz Pazar gecesi New York Valisi Andrew Cuomo ile basın toplantısı düzenledi. Porto Riko'da yaşanan kasırga felaketinden sonra bazı akrabalarından hala haber alamadığını belirten Lopez, yardım için 1 milyon dolarlık bağışta bulunduğunu açıkladı. Güzel şarkıcı konuşmasında "Yardım etmenin en iyi yollarını arıyorum. Porto Riko şimdiye kadar gördüğü en büyük felaketi yaşıyor. Bölgenin yaralarını sarmak ve yeniden inşa sürecine geçmek için hepinizin yardımına ihtiyacımız var" ifadelerini kullandı. Vali Cuomo da Twitter'dan Lopez'e yaptığı yüklü bağış için teşekkürlerini sundu.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA