• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Çocuklar için el ele verdiler ÇAĞRI ZORER

Çocuklar için el ele verdiler

cagri.zorer@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 17.10.2017, 00:00
Aktris, yazar, girişimci ve hümanist Kate Hudson, küresel açlıkla mücadele etmek için Michael Kors'un özel kampanyası olan ''Watch Hunger Stop'' u bir kez daha destekliyor

Michael ile üçüncü kez bu önemli projede işbirliği yapmaktan onur duyduğunu söyleyen Hudson, "Haziran ayında, Watch Hunger Stop tarafından sağlanan kaynakların Birleşmiş Milletler Dünya Gıda Programı'nın çocukları besleme için büyümelerini sağladığı Kamboçya'daki okulları ziyaret ettim, böylece büyümek ve eğitimlerini tamamlamak için ihtiyaç duydukları besinleri alabiliyorlar. Şahane bir deneyimdi orada gördüğüm ve öğrendiğim her şeyi paylaşmak için sabırsızlanıyorum" dedi.

SAĞLIKLI BİR GELECEK

Michael Kors, "Açlığa son verme çabalarımda arkadaşım Kate'in desteklemesinden ötürü çok mutlu ve minnettarım. O ve ben, birlikte çalışırsak açlığın çözebileceğimiz bir sorun olduğuna inanıyoruz. Watch Hunger Stop, WFP' nin okul yemek programını desteklemekte, sağlıklı, mutlu bir gelecek şansını hak eden çocukların hayatlarını iyileştirmektedir. Yardım etmekten gurur duyuyoruz" diye konuştu. 2013 yılında kurulan Watch Hunger Stop, Zero Hunger ile tüm dünyaya ulaşılmasına yardımcı olmak için finansman ve farkındalık yaratıyor. Markanın ortağı olan Birleşmiş Milletler Dünya Gıda Programı (WFP), okullara sağlanan yemek ulaşımını destekliyor.

​ALİCİA VİKANDER, IBİZA TATİLİNDE

Ex Machina ve The Danish Girl filmlerindeki performansıyla hafızalara kazınan İsveçli oyuncu Alicia Vikander, yeni projelerinin hazırlıkları nedeniyle tatil yapamamıştı. Güzel oyuncu yakaladığı ilk fırsatta Ibiza'ya uçarak kısa bir tatil yapma şansı yakaladı. Bol bol yürüyüş yapan 25 yaşındaki aktrise kısa da olsa tatil yaramış görünüyor.

SOPHİE TURNER, JONAS HANESİNE KATILIYOR

Game of Thrones dizisinin Sansa Stark'ı Sophie Turner bir yıldır birlikte olduğu DNCE grubunun solisti Joe Jonas ile nişanladıklarını duyurdu. Genç aşıklar, Instagram hesaplarından farklı bir duyuruya imza attı. Nişan yüzüğününün fotoğrafını paylaşan Turner "Evet dedim" notunu düşerken, aynı fotoğrafı paylaşan Jonas "Evet dedi" yazarak mutluluklarını takipçileriyle paylaştı. Çifte yakın bir kaynak, ikilinin önümüzdeki günlerde vereceği partiyle, evliliğe doğru atılan bu adımı kutlayacaklarını söyledi.

TACİZ SKANDALINA SESSİZ KALMADILAR

Hollywood gündemine bomba gibi düşen taciz skandalında kar topu etkisi devam ediyor. Her geçen gün gelen yeni bir itirafın ardından Harvey Weinstein'ın eski şirketi TWC'ye yönelik tepki ve yaptırımlar da artıyor. Amazon, TWC şirketi ile beraber giriştiği dizi projesini iptal etti. Robert De Niro ile Julianne Moore'un başrollerinde yer alacağı David O. Russell projesinden çekilme kararı alan Amazon'un bu kararı üzerine David O. Russell, Robert De Niro ve Julianne Moore'dan da diziden çekildiklerine dair ortak bir açıklama geldi. Üç ünlü isim açıklamasında "Son gelişmeler ışığında ve olaylardan etkilenenlere olan saygımızdan diziye devam etmeme kararı aldık" diyerek Amazon'u destekledikler.

KENDİ FİLMİNİ DİZİYE UYARLADI

Usta yönetmen Spike Lee'nin merakla beklenen Netflix dizisi She's Gotta Have It'in yayınlanan fragmanı büyük beğeni topladı. Başarılı yönetmenin 1986'da aynı adla çektiği filmin, dizi uyarlaması olarak ekranlara gelecek olan yapım 10 bölümden oluşacak. Tüm bölümlerini Spike Lee'nin yöneteceği dizinin başrolünde DeWanda Wise yer alıyor. Brooklyn'de yaşayan genç bir kadın olan Nola'nın sosyal hayatta ve kariyerinde deneyimlediği iniş çıkışları ve üç farklı sevgilisiyle yaşadıklarını ele alacak dizinin kadrosunda Margot Bingham, Chyna Layne ve Elise Hudson gibi isimler yer alıyor. Lee hayranlarının heyecanla beklediği dizi 23 Kasım'da ekranlarda olacak.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA