• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Hollywood’da skandal itiraflar büyüyor ÇAĞRI ZORER

Hollywood’da skandal itiraflar büyüyor

cagri.zorer@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 13.10.2017, 00:00

Amerika'da gündeme bomba gibi düşen Hollywood'un ünlü yapımcısı Harvey Weinstein hakkındaki cinsel taciz iddiaları büyüyerek devam ediyor. Hafta başında İtalyan oyuncu Asia Argento, New Yorker'a verdiği röportajda Weinstein'in kendisine Fransa'da bir otel odasında tecavüz ettiğini söylemiş ardından da Gwyneth Paltrow ve Angelina Jolie'nin itirafları ünlü yapımcı hakkındaki iddiaların kamuoyunda daha geniş yer bulmasına neden olmuştu . Hollywood camiasında tacize uğrayan kadınlara destek mesajları gelince aralarında Cara Delvingne'nin de bulunduğu 26 kadından Weinstein'in taciz ya da tecavüzüne maruz kaldığını söyledi.

LOHAN'DAN DESTEK

Harvey Weinstein'e tepkiler çoğalırken Amerikalı oyuncu Lindsay Lohan, Instagram hesabından tacizle suçlanan yapımcıya destek veren bir video yayınladı. Weinstein için üzüldüğünü söyleyen Lohan, "O beni asla incitmedi. Birlikte pek çok film yaptık. Herkes bu işe bir son vermeli. Bu yanlış" diye konuştu. Gelen tepkilerden sonra Lohan, kısa süre sonra videoyu sildi. Öte yandan, yapımcının eşi, Marchesa markasının tasarımcısı Georgina Chapman, iddiaları karşısında sessizliğini bozdu ve eşinden ayrılma kararı aldığını açıkladı. Miramax stüdyosunun kurucusu ve ortağı olan Weinstein'in, kendi şirketinden de kovulduğu söyleniyor.

KATE YİNE ÇOK ŞIKTI

Üçüncü kez anne olmaya hazırlanan Cambridge Düşesi Kate Middleton, geçtiğimiz gece eşi Prens William ve Prens Harry ile birlikte, Buckingham Sarayı'nda ruh sağlığı çalışanları için verilen bir resepsiyona katıldı. Her zamanki gibi şıklığından taviz vermeyen Kate Middleton, Temperley London tasarımı gök mavisi elbisesiyle göz doldurdu. Oldukça sağlıklı görünen Kate Middleton diğer iki hamileliğinde de olduğu gibi Hiperemezis Gravidarum adlı rahatsızlık yüzünden oğlu Prens George'un okula başladığı gün yine yanında olamadı. Düşesin hastalığı nedeniyle yaşadığı bulantıların etkisi daha şiddetli olduğu bundan dolayı oldukça zor bir dönemden geçtiği konuşuluyor.


CATE BLANCHET KÖTÜ KADIN!

Marvel'in merakla beklenen süper kahraman filmi Thor: Ragnarok'un dünya prömiyeri Los Angeles'ta gerçekleşti. Başrollerinde Chris Hemsworth, Cate Blanchet, Tom Hiddleston'un bulunduğu filmin prömiyeri de yıldızlar geçidine dönüştü. Film ekibinin yanı sıra ünlü isimlerin de katıldığı gecede dünya starları kırmızı halıda göz kamaştırırken, hayranlar da etkinliğe akın etti. Filmin kötü kadını Cate Blanchet parıldayan altın rengindeki elbisesiyle kırmızı halıda göz doldurdu. Geçtiğimiz yıl nişanlanan- Miley Cyrus ve Liam Hemsworth de Chris Hemsworth'e destek olmak için prömiyere katılan isimlerdendi.

YÖNETMEN KOLTUĞUNDA STALLONE OTURACAK

Boks efsanesi Rocky Balboa'nın devam serisi olarak çekilen Creed filmiyle Altın Küre'de En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu ödülü kazanan Sylvester Stallone'un bir kez daha kamera karşısına geçeceği Creed 2'de yönetmen değişikliği oldu. İlk filmin yönetmen koltuğunu üstlenen Ryan Coogler'ın başka projelerle çakışma yaşaması sebebiyle yönetmenliği yeni birine devredeceği açıklanmıştı. Bir süre yönetmen arayışına giren yapımcıların aradıkları isim meğerse gözlerinin önündeymiş. Stüdyo ve yapım şirketi devam halkasının yönetmeni olarak, aynı zamanda filmin başrolü de olan Stallone'de karar kıldı. Şimdiye kadar "Creed: Efsanenin Doğuşu" haricinde serinin bütün filmlerinde senaristlik görevi üstlenen ünlü aktör yeni filmin senaryosuna da imza atacak.

APPLE'DAN ŞAŞIRTAN HAMLE

Dünya devi Apple, Steven Spielberg imzalı Amazing Stories'in yeniden çekilmesi için dizi dünyasına giriş yapıyor. Variety'nin doğruladığı habere göre Spielberg'in Amblin Television şirketine ait kült bilimkurgu serisi, Apple tarafından yeniden ekrana uyarlanacak. 1985-87 yılları arasında NBC kanalında yayınlanan orijinal seri iki sezon sürmüş ve toplam 12 dalda Emmy ödülüne aday gösterilip bunlardan beşini kazanmayı başarmıştı. Spielberg ise dizinin ortak yaratıcısı olmanın yanı sıra ilk sezonun iki bölümünde yönetmen koltuğuna geçmişti. Prömiyer tarihiyle ilgili bir açıklama yapılmayan dizi Apple'ın yayınlanan ilk dizisi olacak.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA