• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Rita Ora yeni klip yorgunu ÇAĞRI ZORER

Rita Ora yeni klip yorgunu

cagri.zorer@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 09.10.2017, 00:00

Sevilen şarkıcı Rita Ora yeni video klip çalışması için kamera karşısına geçti. "Body On Me" şarkısı için sete giren Ora, New York sokaklarında klip sahnelerinden çok verdiği pozlarla adından söz ettirdi. Akrobatik hareketler yapan şarkıcıyı görenler gözlerini şarkıcının üzerinden alamadılar. Başarılı şarkıcı, klip müjdesini Instagram'dan paylaştığı fotoğraf ile müjdelerken çekimlerin 14 saat sürdüğünü açıkladı. Oldukça yorgun olduğu gözlenen Ora bir yandan da konser vermeye devam ediyor.

Vin Diesel müjdeyi verdi

İngiltere'de sadece internet ortamında dinlenen albümler ile Altın Plak sertifikası alan ilk isim Kanye West oldu. Kanye West'in 2016 yılında yayınladığı The Life of Pablo albümü İngiltere'de sadece streaming rakamları ile altın plak sertifikası alan ilk kayıt oldu. British Phonographic Industry kriterlerine göre 100.000 adete denk gelen satış Altın, 300.000 adet ise Platin Plak düzeyinde değerlendiriliyor. 7. Stüdyo albümünü Jay Z'nin streaming platformu TIDAL'da exclusive olarak yayınlayan daha sonra Apple Music ve Spotify'dan yayınladığı halinde değişiklik yaptığı için hakkında dava açılan Kanye West ilk 100 içinde 47 hafta yer alan albümü The Life of Pablo'dan önce 2007 yılında Graduation ve 2013 yılında Yeezus ile İngiltere albümler listesinde zirveye yükselmişti.

Sokakta tanınmak istemiyor

'Alacakaranlık' serisinin yakışıklı vampiri Robert Pattinson, Esquire dergisine hayata bakışını ve gelecek planlarını anlattı. Bazen insanların ilgisinden sıkıldığını söyleyen yakışıklı aktör "Sokakta tanınmamanın bir yolu var mı?' diye hep merak ediyordum. Yüzünde ufak bir değişiklik yapmak. Böyle bir şey varmış, artık biliyorum" diyerek çözümü bulduğunu açıkladı. Yeni filmi 'Good Time' hakkında da konuşan Pattinson "Sokak suçlusu 'Connie' var. 'Connie', kardeşini bir banka soygununa götürüyor ve kaos gitgide büyüyor. Sizi yakanızdan tutup sarsan ve 100 dakika boyunca bırakmayan bir film" ifadelerini kullandı. 'The Lost City of Z' filmi için Kolombiya ormanlarında komik bir anısını da anlatan başarılı oyuncu "Sakallarımın içinde larvalar buluyordum. Muhteşem bir deneyimdi. O kadar tanınmaz hale geldim ki, mahallede bir ünlü biri olduğunu biliyorlardı ama onun Bradley Cooper olduğunu sanıyorlardı. Dolu bir asansöre binmiştim, insanlar bana 'Hey sen Bradley Cooper'ın koruması mısın?' diye sordu" dedi.

Game of Thrones çekimleri başlıyor

Televizyon tarihinin gelmiş geçmiş en popüler dizisi olma ünvanını elinde bulunduran Game of Thrones'un final sezonu için hazırlıklar başladı. Son sezonuyla ekranlara gelecek olan dizinin prömiyer tarihi hala açıklanmış olmasa da çekimlerin önümüzdeki günlerde gerçekleşeceği kesinleşti. New York'ta gerçekleşen Comic Con fuarında hayran sorularını cevaplayan Liam Cunningham, Pazar günü ilk üç bölümün senaryo okumalarına başlayacaklarını söyledi. Buna göre ikinci okumalar Pazartesi günü gerçekleştirilecek ve hemen sonrasında provalara başlanarak çekim aşamasına geçilecek. Hikayede Ser Davos karakterine hayat veren Cunnigham ayrıca final sezonunun altı bölümünün tamamını okuduğunu söyledi.

Jay Hayden itfaiyeci oluyor

The Catch dizisiyle izleyici karşısına çıkan Amerikalı aktör Jay Hayden, Grey's Anatomy'nin yan hikayesini işleyecek yeni diziyle ekranlara geri dönüyor. 10 bölümden oluşacak dizide, Travis adlı bir itfaiyeciyi canlandıracak olan başarılı aktör yaptığı açıklamada "Çok heyecanlıyım. İyi bir iş çıkaracağımızı düşünüyorum" dedi. Kesinleşen oyuncu kadrosunda Jaina Lee Ortiz, Jason George, Grey Damon, Okieriete Onaodowan, Danielle Savre ve Barrett Doss'un bulunduğu dizinin prömiyeri ise sezon ortasında yapılacak. Henüz adı açıklanmayan proje Seattle'da bir grup kahraman itfaiyecinin maceralarını ele alacak.

Tayt tişört ve terlik

Ünlü model Alessandro Ambrosio güzel havayı fırsat bilip kendini sokağa attı. Saçlarını tepeden toplayıp bir penye tişört ve taytla görüntülenen Ambrosio, sade güzellik nasıl olur herkese ispatladı. Ünlü modelin yanından suyunu eksik etmediği de dikkatlerden kaçmadı.

Savaş suçlusunun peşine düşmüş

Dünyaca ünlü oyuncu Angelina Jolie çocuklara karşı olan sevgisi ve yardımseverliği ile tanınıyor. Jolie'nin 2005'te savaş suçu işlediğine hükmedilen, emrinde 30 bin çocuk asker olduğu düşünülen ve hala kayıplarda olan Ugandalı Joseph Kony'i 2012'de yakalama operasyonunda yer almak istediği ortaya çıktı.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA