• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
40 yıllık inancından vazgeçti ÇAĞRI ZORER

40 yıllık inancından vazgeçti

cagri.zorer@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 23.10.2017, 00:00
Elvis Presley’nin ölümünün sonra John Travolta’nın ısrarı ve aracılığıyla tarikata alınan Priscilla Presley, tarikattan neden ayrıldığını açıklamadı

Rock'n Roll efsanesi Elvis Presley'in eşi Priscilla Presley, ünlülerin tarikatı olarak bilinen Scientology tarikatına olan 40 yıllık üyeliğini bitirdiğini açıkladı. İddialara göre, Elvis'in ölümünün sonra 1977'de yılında John Travolta'nın ısrarı ve aracılığıyla tarikata alınan Presley, ayrılıkla ilgili bir açıklama yapmadı. Scientology tarikatının önde gelen isimlerinden Tom Cruise'un eski eşleri Katie Holmes ve Nicole Kidman da tarikattan ayrılan isimlerdendi. Genelde Scientology inancı hakkında konuşmamayı tercih eden Cruise, Jack Reacher 2: Never Go Back galasında ilk kez bu garip tarikatı övmüş ve tepki çekmişti.

HOLOGRAMLA 10 GÜNLÜK TURNE

1988 yılında hayatını kaybeden Amerikalı Rock'n Roll efsanesi Roy Orbison, ölümünden 30 yıl sonra konser verecek. Romantik şarkılarıyla hafızalara kazınan Orbison, hologram teknolojisi sayesinde gelecek yıl İngiltere'de 10 günlük bir turneye çıkacak.

JACKSON DA YAPMIŞTI

Popun kralı Michael Jackson da ölümünden 5 yıl sonra 2014'te hologram teknolojisi ile sahneye çıkıp şarkı söylemişti. Hologram teknolojisi, kişi ya da nesnelerin, lazer sayesinde bulunmadıkları bir ortamda projektör ile bir platforma 3 boyutlu yansıtılmasını sağlıyor.

JEAN-CLAUDE VAN DAMME KENDİSİNİ CANLANDIRACAK

Jean-Claude Van Damme'ı ilk kez bir komedi dizisinde izleyeceğimiz Amazon yapımı 'Jean-Claude Van Johnson'dan ilk uzun fragman paylaşıldı. Komedi türündeki ajan dizisinde Van Damme, emekli dövüşçü ve oyuncu Van Damme'ı, bizzat kendisini canlandırıcak. Hollywood'daki eski şaşalı günlerinden uzakta, melankolik bir ruh halinde olan Van Damme, unutamadığı eski aşkıyla karşılaşınca eski ününe kavuşmak için birbirinden komik maceralara atılacaktır. Amazon Stüdyoları tarafından yapımı gerçekleştirilen dizinin başlıca rollerinde Kat Foster, Moises Arias ve Phylicia Rashad; yürütücü yapımcı tarafında ise Peter Atencio, Ridley Scott, David W. Zucker ve Van Damme var.

EN KARANLIK SAAT'TEN İLK KARELER GELDİ

Her Şeyin Teorisi filminin senaristi Anthony McCarten'in kaleme aldığı senaryosuyla, bu yılın en çok merak edilen filmlerinden En Karanlık Saat'ten kareler yayınlanmaya başladı. İkinci Dünya Savaşı'nın ilk yıllarında Winston Churchill'in, Hitler'in ordusuna karşı verdiği mücadeleyi anlatan yapımın başrolünde, Köstebek filmindeki George Smiley rolü ile En İyi Erkek Oyuncu dalında Oscar adaylığı kazanan usta oyuncu Gary Oldman bulunuyor. Churchill'in eşi Clementine rolünde, Kristin Scott Thomas, Churcill'in sekreteri Elizabeth Nel rolünde Lily James, Kral 6. George rolünde Ben Mendelsohn, Dışişleri Bakanı Lord Halifax rolünde ise, Stephen Dillane yer alıyor.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA