• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
‘Çıplak bir şekilde tek sıraya dizildik’ ÇAĞRI ZORER

‘Çıplak bir şekilde tek sıraya dizildik’

cagri.zorer@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 20.10.2017, 00:00

Hollywood'u sarsan taciz skandalına ilişkin açıklama yapanlara her geçen gün bir ünlü daha katılıyor. Son olarak Oscar ödüllü oyuncu Jennifer Lawrence, kariyerinin ilk yıllarında başından geçen bir olayı Elle's Woman etkinliğinde anlattı. Oyunculuğa adım attığı ilk yıllarda bir kadın yapımcının kendisini çıplak şekilde zayıf kadınlarla yan yana sıraya dizdiğini söyleyen Lawrence, "Bir kadın yapımcı, benden çok çok daha zayıf olan 5 kadınla beni çıplak sıraya soktu. Özel bölgelerimiz dışında çıplaktık ve yan yana dizildik. Bu aşağılayıcı durumun ardından, kadın yapımcı bana, diyetime ilham olması için çıplak fotoğraflarımı kullanmam gerektiğini söyledi" dedi.

KİLO VERME ŞARTI

Film yapımcılarının kendisinden 6-7 kilo vermesini istediğini belirten Lawrence, o dönem hızlı bir şekilde kilo veremeyen bir aktrisin filmdeki rolünden kovulduğunu söyledi.

ŞİŞKO DEDİLER

27 yaşındaki oyuncu, erkek bir yapımcıya kilo vermeyeceğini söyledikten sonra durumun daha da kötüleştiğini dile getirdi. "Bana 'neden herkes senin şişko olduğunu söylüyor bilmiyorum' dedi. Lawrence, filmin yönetmeninin de kendisine erotik bir filminde başrol teklif ettiğini belirtti.

Johnny Depp'e bir darbe daha

Aylardır mali krizle boğuşan ünlü aktör Johnny Depp, kendi avukatlarının ihanetine uğradı. Başarılı aktörün menajerliğini yapan The Management Group şirketiyle süren dava sürecinde kendisini savunan avukatlık bürosunun, menajerlik firmasıyla iş birliği yaparak kendisini 40 milyon dolar dolandırdığını iddia eden Depp avukatlarına dava açtı.

"BENİ UYARMADILAR"

Depp, filmlerden sağladığı kazançla kendisine haber verilmeden yüklü miktarda borçların ödendiğini belirtirken, açtığı davada TMG'nin yaptığı dolandırıcılıktan hukuk bürosunun haberdar olduğunu ama şahsını uyarmadığını belirtti.

Elle FannIng sette

Kendi çağının en yetenekli aktrisleri arasında gösterilen Elle Fanning, usta yönetmen Woody Allen'ın adını sır gibi sakladığı yeni filminin setinde görüntülendi. Filmin konusu ve Fanning'in nasıl bir karakteri canlandırdığı hakkında henüz bir bilgi paylaşılmamış olmasına karşın, genç oyuncunun kıyafeti ve kurulan set göz önüne alındığında, 70'lerde geçen bir dönem filmi görebiliriz.

Kelly Clarkson'dan anlamlı eleştiri

Amerikalı şarkıcı ve söz yazarı Kelly Clarkson "Hep yapmak istediğim albüm" diye tanımladığı Meaning of Life'ı 27 Ekim'de piyasaya çıkacağını müjdelerken, müzik endüstrisine eleştirilerde bulundu. Sektörün kadınlar üzerinde yarattığı görsel baskı nedeniyle toplumda gerçek dışı bir kadın imajı oluştuğunu söyleyen Clarkson "Biz kadınlar yaratılan bu imaja uymaya çalışırken harcadığımız efor nedeniyle yıpranıyoruz" dedi. 35 yaşındaki şarkıcı, kadın ve erkek sanatçıların, müzik şirketleri tarafından eşit şekilde para kazandıracaklarına inandırıldıklarını ancak kadınların erkeklere göre çok daha büyük bir baskı ile çalışmak zorunda olduğunu ifade etti.

Yeni nesil Arnold Schwarzenegger

Terminatör filmiyle Hollywood'un ikon karakterleri arasına girmeyi başaran Arnold Schwarzenegger'ın gençliğini canlandıracak isim belli oldu. 2014 yılının Mr. Universe'ü seçilen Calum Von Moger, usta aktörün vücut geliştirmenin tarihine bir bakış sunacak olan belgeselde gençliğini canlandıracak. "Bigger" adlı belgesel, ağırlıklı olarak Mr. Olympia yarışmasının kurucuları olan Joe ve Ben Weider'a odaklanacak. Uluslararası Vücut Geliştirme Federasyonu kurucularından olan erkek kardeşlerin Schwarzenegger'ı keşfeden ve Amerika'da şansını zorlaması için ikna edenler oldukları söyleniyor.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA