• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Taşınma için onay bekliyor ÇAĞRI ZORER

Taşınma için onay bekliyor

cagri.zorer@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 25.10.2017, 00:00
Yaşam tarzı nedeniyle rahibelerin manastırı almasına tepki gösterdiği Katy Perry, evine taşınma için Vatikan'ın rahibelere kalacak yer bulmasını bekliyor

Amerikalı şarkıcı Katy Perry, Los Angeles'ta bulunan Katolik Kilisesi'ne ait bir manastırı 2 yıl önce satın almasına rağmen hala taşınamıyor. "Meryem Ana Kalbinin Kardeşleri" isimli rahibelerin içinde yaşadığı evin Katy Perry tarafından satın alınmasına rahibeler tepki göstermiş ve ünlü şarkıcının yaşam tarzını beğenmedikleri için satışı geçersiz kıldıklarını açıklamışlardı. Fakat Los Angeles Başpiskoposu, rahibelerin böyle bir yetkisinin olmadığını belirterek, binanın yasal sahibinin Perry olduğunu açıkladı. Los Angeles mahkemesinin de Perry'nin lehine karar vermiş olmasına rağmen evde yaşayan rahibelere henüz kalacak yer bulunamadığı için Vatikan, 32 yaşındaki şarkıcının taşınmasına onay vermedi. Perry'nin 4 buçuk milyon dolara satın aldığı 20 bin metrakarelik manastır, 25 yatak odası ve 24 banyodan oluşuyor.

RİHANNA KİLOLARINI KONTROL EDEMİYOR

Son aylarda aldığı kilolarla başı dertte olan Barbadoslu şarkıcı Rihanna geçtiğimiz günlerde New York'ta spor salonuna giderken görüntülendi. Daha önce, aldığı kilolardan rahatsız olmadığını söyleyen güzel şarkıcı geçtiğimiz hafta "Kilomu artık kontrol edemiyorum. Her hafta farklı bir bedene sahibim" açıklaması yapmıştı. Sosyal medyada da yapılan eleştirileri dikkate alan Rihanna eski formuna dönmeye kararlı gözüküyor.

NAOMİ WATTS BAŞROLÜ KAPTI

Psikolojik gerilim türünde çekilecek olan The Wolf Hour filminde başrolü kimin oynayacağı uzun süredir merak konusuydu. Yönetmen Alistair Banks Griffin ve yapımcıların uzun tartışmaları sonunda karar verildi ve iki kez Oscar adaylığı kazanan Amerikalı oyuncu Naomi Watts filmin başrolü seçildi. Sundance Enstitüsü Uzun Metraj Film Programı tarafından desteklenen projenin çekimleri bu yılın sonlarında başlayacak. Gerilim dolu atmosferiyle Hitchcock tarzı bir korku deneyimi sunmayı hedefleyen film, 1977'nin ünlü seri katil dönemi "Summer of Sam" yazı esnasında bir kadının toplumdan izole hayatını anlatacak.

SUPER BOWL, TİMBERLAKE'E EMANET

Her sene yıldız bir ismin sahne aldığı ve görkemli bir şova dönüşen Super Bowl Finali için bu sene Justin Timberlake'in adı öne çıkmıştı. Organizasyondan gelen resmi açıklama ile ünlü şarkıcının, Şubat 2018'de gerçekleşecek olan Amerikan Futbol Ligi finalinde görkemli bir şova imza atacağı kesinleşti. 14 yıl önce Janet Jackson ile yaptığı performans sırasında Jackson'ın büstiyerinin yırtılması ile milyonlarca kişinin canlı izlediği ve sonradan Nipplegate olarak adlandırılan kıyafet kazası sonrası bir kez daha Super Bowl'da sahneyi devralacak olan Justin Timberlake, bir yandan da merakla beklenen 5. albümünün üzerinde çalışmaya devam ediyor.

MİCHAEL BENNET DİZİ OLUYOR

Çok satanlar listesinden üst sıralardan inmeyen dedektiflik serilerinin yazarı James Patterson'ın yarattığı Michael Bennett karakteri televizyon izleyicisiyle buluşacak. The Man In the High Castle'ın ortak yürütücü yapımcısı Rick Cleveland'ın kaleme aldığı senaryo, New York Polis Departmanında görevli dedektif Michael Bennett'ın maceralarını ele alacak. Yapımcılığını Cleveland'ın beraberinde James Patterson, Bill Robinson, Leopoldo Gout ve Bob Sertner üstlendiği projenin oyuncu kadrosunda kimlerin yer alacağı henüz açıklanmış değil. Patterson'ın tüm zamanların en çok satan dedektif romanları serisinden oluşacak dizinin 2018'de yayınlanması bekleniyor.

CASUAL VEDAYA HAZIRLANIYOR

Üç sezondur ilgiyle izlenen Hulu yapımı Casual'un, 2018'de yayınlanacak dördüncü sezonu ile ekranlara veda edeceği duyuruldu. Sekiz bölümden oluşacak olan final sezonunun hazırlıkları tam gaz devam ederken dizinin hayranları sosyal medyada Hulu platformuna tepki gösterdi. Zander Lehmann'ın yarattığı, Liz Tigelaar'ın yapımcılığını üstlendiği ve 2015'te izleyiciyle buluşan Casual, Toronto Film Festivali'nde prömiyer yapan ilk dizilerden biri olmuştu. Michaela Watkins, Tommy Dewey ve Tara Lynne Barr'ın başlıca rollerinde yer aldığı yapımda, kardeşi Alex ve kızı Laura ile birlikte yaşayan yeni boşanmış bir kadın olan Valerie'nin hikayesini ele alıyor.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA