• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Herkes onu istİyor ÇAĞRI ZORER

Herkes onu istİyor

cagri.zorer@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 27.10.2017, 00:00
Beyzbol maçı izlemek için stadyuma giren Lady Gaga ilgi odağı oldu. İmza almak için arabadan inmesine bekleyen hayranlarını kırmayan güzel şarkıcının, saç stili ve gözlükleri Marilyn Monroe’yu akıllara getirdi

Dünyaca ünlü şarkıcı Lady Gaga geçtiğimiz gün Los Angeles'ta düzenlenen beyzbol şampiyonluk serisi için gittiği Dodger Stadyumu'nda görüntülendi.
Stadyumun otoparkına Lamborgihini marka arabasıyla havalı bir giriş yapan Lady Gaga mini şortu ve askılı kıyafetiyle dikkat çekti.

SAÇ STİLİ VE GÖZLÜKLERİ

İmza almak için arabadan inmesine bekleyen hayranlarını kırmayan güzel şarkıcının, saç stili ve gözlükleri Marilyn Monroe'yu akıllara getirdi. Gaga geçtiğimiz günlerde ise kasırgalardan etkilenenlere yardım etmek 5 eski ABD Başkanı Barack Obama, Jimmy Carter, Bill Clinton, George W.
Bush ve baba George Bush ile aynı etkinliğe katılarak performans sergilemişti.

SIFIR BEDENDEN VAZGEÇTİ

Cindy Crawford'un kendisi de eski bir model olan işadamı Rande Gerber ile evliliğinden dünyaya gelen kızı Kaia Gerber, geçtiğimiz ay New York'ta düzenlenen moda haftasında önemli markaların defileleri için podyuma çıkmış ve aşırı zayıflığı ile tartışma konusu olmuştu. Hafta içi Los Angeles'ta düzenlenen bir moda etkinliğinde görüntülenen genç model, aradan geçen kısa sürede kendini toparlamış göründü. "Sıfır Beden" akımından vazgeçen Gerber'i gören etkinlik organizatörü "Böyle çok daha iyi görünüyorsun" yorumunda bulundu.

TAKIMLARINI YALNIZ BIRAKMADILAR

Hollywood'un gözde çiftlerinden Justin Timberlake ve Jessica Biel ikilisi, Kuzey Amerika Beyzbol Şampiyonluk serisinde Dodger stadında görüntülendi. Her fırsatta takımlarını stadyumdan desteklemeyi tercih eden ünlü çift, sıkı birer Los Angeles Dodgers taraftarı olduklarını bir kez daha gösterdiler.

'EŞİM ŞANS GETİRDİ'

Maçta heyecandan yerinde duramayan Timberlake oyunun durduğu bölümlerde sakindi. Los Angeles Dodgers galibiyetiyle büyük bir sevinç yaşayan ikili, stadyumdaki diğer taraftarlarla da bol bol fotoğraf çekildi. Takımının tüm maçlarına gideceğini açıklayan şarkıcı, eşinin takıma şans getirdiğini söyledi.

HERKES ONU İSTİYOR

Star Wars: The Last Jedi ve Lucky Logan filmlerindeki başarılı performansıyla dikkatleri üzerine çeken Adam Driver, Hollywood yapımlarının aranılan ismi oldu. Usta yönetmen Spike Lee de, yeni yapımı Black Klansman'da Adam Driver ile çalışma kararı aldı. Hollywood Reporter'da yer alan habere göre, gerçek bir hikayeden uyarlanan filmde "African-American" polis memuru Ron Stallworth başarılı bir şekilde 1978 yılında Colorado Springs'te Klu Klux Klan'ın arasına katılarak Klan'ın lideri olmasını anlatıyor. Başarılı oyuncu Driver film ile ilgili olarak" Colorado Springs ekibinde yer alan başarılı bir yahudi gizli polis; yeterince tecrübeye sahip ve kendini toplumdan izole etmeyi çok iyi biliyor. Aynı zamanda cesur ve kendini işine adayan biri" dedi.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA