• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Selena & Justin kafaları karıştırdı ÇAĞRI ZORER

Selena & Justin kafaları karıştırdı

cagri.zorer@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 31.10.2017, 00:00
2014 yılında ayrılan Amerika’nın en popüler çifti Selena Gomez ve Justin Bieber’ın tekrar görüşmeye başladıkları ortaya çıktı. İkili hafta sonunu beraber kahvaltı yapıp kiliseye giderek geçirdi

Geçtiğimiz ay geçirdiği böbrek nakli operasyonuyla hayata yeniden tutunan Selena Gomez ve eski aşkı Justin Bieber, Los Angeles'ın kuzeybatısında Westlake Köyü'nde kahvaltı yaparken görüntülendi. Bir süredir The Weeknd ile beraber olan Gomez'in eski sevgilisiyle buluşması kafaları karıştırdı. Eski aşıklar kahvaltı sonrası uzun bir sohbete daldı.

"SADECE ARKADAŞLAR"

Selena Gomez'in yakın çevresinden bir kaynak, TMZ'ye yaptığı açıklamada "Selena asla Abel'i (The Weeknd) aldatmadı, Justin'le hala arkadaşlar ve geçmişten gelen bir dostlukları var. Selena, Abel'i üzecek bir şey yapmaz" ifadelerini kullandı.

Son aylarda Amerikan basınında Selena Gomez ve Justin Bieber'ın birbirlerini unutamadıkları yönünde haberler çıkmıştı.

JESSICA CHASTAIN KADININ GÜCÜNE DİKKAT ÇEKTİ

Amerikalı aktris Jessica Chastain geçtiğimiz gün New York'ta düzenlenen bir panelde görüntülendi.
Güzel oyuncu konuşmacı olarak katıldığı panelde kadınların film endüstrisindeki konumuna ve gücüne dikkat çekti. Siyah beyaz ekose elbisesini siyah stilettolarıyla tamamlayan Chastain her zamanki gibi şıklığıyla büyük beğeni topladı.

DEMI LOVATO'DAN TURNE MÜJDESİ

ABD'li şarkıcı ve söz yazarı Demi Lovato yeni çıkardığı albümü "Tell Me You Love Me" için önümüzdeki sene turneye çıkacağını açıkladı. İlk önce Kuzey Amerika'yı kapsayacak olan turnenin süresi 20 gün olacak.
Turne boyunca başarılı şarkıcıya eşlik edecek isimler arasında DJ Khaled'ın da bulunacağı kesinleşirken sürpriz yıldızların da olabileceği söylentiler arasında.

RİHANNA LÜKS DAİRESİNDEN ÇOK SIKILDI

Barbadoslu şarkıcı Rihanna 4 yıl önce satın aldığı New York'taki evini satma kararı aldı. 2013 yılında Los Angeles'tan Manhattan'a taşındığından bu yana oturduğu evini satıp New York'ta başka bir ev almaya karar veren güzel şakıcı yeni alacağı evi henüz belirlemiş değil. 75 milyon TL'ye satışa konulan süper lüks daire, Empire State manzaralı bir banyoya sahip. Aylık kirası 220 bin lira değerinde olan evin sahibine özel olarak tasarlanmış bir asansörü de bulunuyor.

DC VE MARVEL'İN REKABETİ İZLEYİCİYE YARADI

Çizgiroman dünyasının devi Marvel'in süper kahraman filmleriyle büyük bir başarı sağlamasının ardından kendi kahramanlarını sinemaya hazırlayan DC, yeni filmi Shazam için başrol oyuncusunu buldu.
DC evreninin en neşeli, kaygısız ve güler yüzlü süper kahramanı olarak bilinen Shazam'ın başrolü Zachary Levi'nin oldu. Filmin yönetmeni David F. Sandberg, Instagram hesabından paylaştığı fotoğrafta Levi ile anlaştıklarını duyurdu. 5 Nisan 2019'da Amerika'da vizyona girecek filmin ülkemizdeki gösterimi hakkında henüz bir açıklama yapılmadı.

THE ROOKİE'NİN BAŞROLÜ FİLLİON OLDU

Merakla beklenen ABC'nin yeni dizisi The Rookie'nin başrolü için bir süredir farklı oyuncuların adı geçiyordu. Los Angeles Polis Teşkilatının en yaşlı acemi polisi John Nolan karakterini canlandıracak oyuncunun Nathan Fillion olacağı açıklandı. Büyüdüğü kasabayı ardında bırakıp Los Angeles'a taşınarak polis olma hayalini gerçekleştirmeye karar veren ve kendisinden küçük polislerle birlikte eğlenceli bir hayata adım atan Nolan'ın başından geçenleri konu alan dizinin 2018'de ekranlara gelmesi bekleniyor.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA