• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Aşk üçgeni ÇAĞRI ZORER

Aşk üçgeni

cagri.zorer@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 01.11.2017, 00:00
Yaklaşık bir yıldır birlikte olan Selena Gomez ve The Weeknd çifti, geçtiğimiz gün magazin basının gündemine bomba gibi düşen Selena Gomez ve Justin Bieber buluşmasının hemen ardından ayrılık kararı aldı

Amerikalı şarkıcı Selena Gomez ve Kanadalı R&B müzisyeni The Weeknd (Abel Tasfeye)'ın ilişkilerini sonlandırdıkları öğrenildi. People dergisinin haberine göre, ikilinin ayrılık nedeninin Justin Bieber olmadığı belirtilse de ayrılık kararının Selena-Justin buluşmasından bir gün sonra olması okları Justin Bieber'a çevirdi. Selena Gomez'in kendisinden habersiz bir şekilde eski sevgilisi Justin Bieber'la buluşmasını kabullenemeyen The Weeknd'ın tereddüt etmeden ayrılık kararı aldığı da iddialar arasında.

"AYRILIK SEBEBİ JUSTİN DEĞİL"

People dergisine konuşan ikiliye yakın kaynaklar "Selena ve Abel meşgul olduklarından bir araya gelemiyorlardı. Abel turnedeyken ve Selena New York'ta çekimlerdeyken onlar için ilişki yürütmek çok zor oluyordu" ifadelerini kullandı. Bir başka kaynak ise Selena Gomez'in eski sevgilisi Justin Bieber'la birlikte olmak için The Weeknd'dan ayrıldığı iddialarının doğru olmadığı söyledi.

"JUSTIN AŞAĞILIK BİR İNSAN"

Ayrıldıktan 3 yıl sonra tekrar görüşmeye başlayan Selena Gomez ve Justin Bieber için, Gomez'in aile üyelerinden biri, "Justin aşağılık bir insan ve onu hiçbir zaman onaylamayacağız. Selena onunla konuşmaya devam ettiği sürece sadece kendi çevresindeki insanlara değil, kendisine de saygısızlık yapmış olacak" dedi. Gomez, daha önce Bieber ile olan ilişkisinde yaşadıklarından dolayı depresyon tedavisi görmüştü.

MİLA KUNİS BÜYÜLEDİ

Amerikalı aktris Mila Kunis başrolünü Justin Hartley ile paylaştığı yeni filmi A Bad Moms Christmas'ın Westwood'ta yapılan prömiyerinde şıklığıyla geceye damga vurdu. Derin bacak yırtmacıyla tüm dikkatleri üzerine çeken güzel oyuncu siyah stilettolarıyla...

GİGİ VE ZAYN EVLENİYOR

Victoria's Secret meleği Gigi Hadid ve One Direction grubunun eski solisti Zayn Malik'in evlilik kararı aldıkları ve hazırlıklara başladıkları iddia edildi. Daha önce Zayn Malik'in evlilik teklifini, kendini hazır hissetmediğini söyleyerek kabul etmeyen güzel model bu kararından vazgeçmiş görünüyor. World Celebrity'nin haberine göre, çiftin yakın arkadaşları, yakından verilecek bir aile yemeği ile çiftin aşklarını resmiyete dökeceği, kısa sürede nişan ardından da düğünün gerçekleşeceğini söyledi. Zayn Malik ve Gigi Hadid 2 yıl süren ilişkilerinde sık sık ayrılıp barışmıştı.

SPACEY'NİN AÇIKLAMASI DİZİYİ BİTİRDİ

Geçtiğimiz gün, Amerikalı aktör Anthony Rapp'in 14 yaşındayken ünlü oyuncu Kevin Spacey tarafından tacize uğradığını açıklaması, son haftalardaki taciz itiraflarına yeni bir isim eklemiş oldu. Açıklamanın ardından, Spacey sosyal medyada bir metin yayınlayarak olayı hatırlamadığını ancak Rapp'in açıklamaları sonrasında dehşete kapıldığını ve özür dilediğini söylemişti. Deadline'nın haberine göre, karşılıklı yapılan açıklamaların ardından Netflix, Spacey'nin başrolde yer aldığı House of Cards dizisini iptal etmeye karar verdi. Buna göre dizi 2018'de yayınlanacak altıncı sezonunun ardından ekranlara veda edecek.​

CHRİS BROWN GERİ DÖNÜYOR

Chris Brown merakla beklenen 45 parçalık albümünü sevenlerine paylaşmaya devam ediyor. Hayranlarının heyecanını taze tutmaya çalışan Chris Brown, Cadılar Bayramı'nda çıkacağı söylenen daha sonra 3 Kasım'a ertelenen albümden Donell Jones'un "Where I Want to Be" şarkısından bölümler içeren "Hope You Do", "Pull Up" ve "Everybody Knows" isimli üç yeni parçayı paylaştı. Başarılı rapçi "Albümde bulunan 45 şarkı da büyük bir özveriyle hazırlandı. Beklediğinize değecek" dedi.

PLAYİNG HOUSE VEDA EDİYOR

Amerikan komedi dizisi Playing House üçüncü sezonunun ardından izleyicisine veda edeceği açıklandı. Veda haberini, dizinin yaratıcıları ve başrolleri Lennon Parham ve Jessica St. Clair beraber çektikleri bir video ile hayranlarına duyurdu. Clair'in Twitter hesabından paylaşılan videonun altına başarılı oyuncudan "Size kötü bir haberimiz var. Kimse ağlamasın. Yakında tekrar birarada olacağız. Sizi çok seviyoruz" notu düşüldü. Beklediği reytinglere bir türlü ulaşamayan dizinin yayından kalkması bekleniyordu.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA