• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Shakira’nın ses telleri tehlikede ÇAĞRI ZORER

Shakira’nın ses telleri tehlikede

cagri.zorer@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 17.11.2017, 00:00
Yaptığı açıklamada ses tellerinde kanama olduğunu belirten Shakira, dünya turnesinin Avrupa ayağını 2018 yılına ertelediğini duyurdu

Dünyaca ünlü Latin şarkıcı Shakira, El Dorada adını verdiği dünya turnesini ertelediğini duyurdu. Twitter hesabından sağlık durumuyla ilgili bir açıklama yapan güzel şarkıcı, Ekim ayından bu yana sağ taraftaki ses tellerinde kanama olduğunu söyledi. Doktorlarının önerisiyle ses tellerini dinlendirmesi gerektiğini belirten ünlü yıldız, turnenin Avrupa ayağına 2018'de devam edebileceğini duyurdu. Yaşadığı sağlık sorununu 'kabus' olarak nitelendiren başarılı şarkıcı, hayranlarından gelen destek mesajları için minnettar olduğunu söyledi.

IKISI BIR ARADA

1988 yapımı komedi filmi Kirli, Çürük ve Adi'nin yeniden çekileceği son zamanlarda konuşulan projelerden biriydi. Son gelen haberlere göre filmin hazırlıkları başlamış durumda. Deadline'ın haberine göre, başrollerinde Oscarlı oyuncu Anne Hathaway ve komedi filmlerinin sevilen ismi Rebel Wilson'un yer alacağı filmin adı da 'Nasty Woman' olarak değiştirilecek.
Eğlenceli ikilinin dolandırıcıları canlandıracağı filmin gösterim tarihi 2018 Ağustos olarak düşünülüyor.

MIRANDA KERR İKİNCİ BEBEĞİNİ BEKLİYOR

Geçtiğimiz mayıs ayında dünya evine giren Miranda Kerr ve Snapchat'in kurucusu Evan Spiegel'in, ilk bebeklerini bekledikleri açıklandı.
Basın sözcüsü tarafından duyurulan haberde "Miranda, Evan ve Flynn ailenin en yeni üyesini karşılamak için sabırsızlanıyorlar" ifadeleri kullanıldı.

GIGI, TARZI İÇİN ÜŞÜMEYİ GÖZE ALDI

Geçtiğimiz günlerde sevgilisi Zayn Malik ile ilişkilerinin 2. yılını kutlayan Victoria's Secret meleği Gigi Hadid, New York sokaklarında görüntülendi. Güzel model her zamanki gibi şıklığıyla göz kamaştırdı.
New York'ta havanın soğuk olmasına rağmen 600 dolarlık Stuart Weitzman terlikleriyle dışarı çıkan Hadid, tarzı için üşümeyi göze almış görünüyor.

DRAKE TACİZİ ENGELLEDİ

Avustralya'nın Sydney kentinde konser veren Drake, dinleyicileri arasında yaşanan tacize müdahalede etti. Konser sırasında, genç bir kadının tacize uğradığını gören ünlü rapçi, şarkısına ara verip tacizciyi sert sözlerle uyardı.
Drake'in duyarlı tavrına alkışla destek veren dinleyicler yaşanan olaya tepki gösterdi.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA