• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Selena ruhundan umutsuz! ÇAĞRI ZORER

Selena ruhundan umutsuz!

cagri.zorer@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 09.02.2018, 00:00

Yıllar sonra eski sevgilisi Justin Bieber ile tekrar aşk yaşamaya başlayan Amerikalı şarkıcı Selena Gomez, Harper's Bazaar dergisinin Mart sayısına konuk oldu. Verdiği röportajda özel hayatıyla ilgili çarpıcı açıklamalarda bulunan başarılı şarkıcı, hayatının sonuna kadar depresyon ve anksiyete ile mücadele edeceğini söyledi. Daha önce bir klinikte psikolojik tedavi gören Gomez, kendisini her şeyden daha fazla önemsemesine rağmen psikolojik sorunlarını aşamadığını itiraf etti.

'KENDİMİ HAZIRLADIM'

25 yaşındaki müzisyen, "Depresyon ve anksiyete ile ilgili çok fazla sorun yaşadım ve bu konuda her zaman açık oldum, ancak bu şimdiye kadar üstesinden gelebildiğim bir durum değil" diyerek ruh halinden umutsuz olduğunu açıkladı.
Her şey yolunda gitse bile hiçbir zaman "Harikayım" diyemeyeceğini belirten Gomez, "Bununla yaşamaya kendimi hazırladım" diye konuştu.

CARMEN ELECTRA ORTAYA ÇIKTI

Uzun süredir ortalarda gözükmeyen Amerikalı oyuncu Carmen Electra, geçtiğimiz gün Los Angeles'ta görüntülendi. Arkadaşlarıyla öğle yemeği yemek için buluşan 45 yaşındaki güzel, restoran çıkışında, lacivert ve bej renklerden oluşan desenli elbisesiyle kameralara bol bol poz verdi. Sinema oyunculuğuna adım attıktan sonra mankenliği bırakan Electra, yeni projeleri hakkında açıklama yapmadı

KAZADAN BRAD PITT ÇIKTI

Dünyaca ünlü ABD'li aktör Brad Pitt, Los Angeles'ta seyir halindeyken, 3 aracın birbirine girdiği küçük çaplı bir trafik kazasına karışınca diğer otomobilin sahipleriyle anlaşıp el sıkıştı. Karşısında Brad Pitt'i gören diğer araçların sahipleri ise şaşkınlıklarını gizleyemedi...
54 yaşındaki oyuncu, aracından indi ve diğer araç sahipleriyle konuşarak karşılıklı iletişim bilgilerini alıp verdi.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA