• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Bebeğin cinsiyetini Instagram’da açıkladı ÇAĞRI ZORER

Bebeğin cinsiyetini Instagram’da açıkladı

cagri.zorer@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 02.02.2018, 00:00
Amerikalı müzisyen John Legend ve manken eşi Chrissy Teigen, doğacak olan ikinci bebeklerinin cinsiyetini açıkladı

Grammy Ödülleri gecesinden bir fotoğraf paylaşan Chrissy Teigen, "Anne ve oğlu" notuyla merak edilen sorunun cevabını tüm dünyaya duyurdu. Daha önce yaptıkları açıklamada, kızları Luna'nın bir erkek kardeşinin olmasını çok istediklerini söyleyen gözde çift, bu isteğine kavuşmuş görünüyor. 2013 yılında evliliğe adım atan Teigen ve Legend ikilisi verdikleri röportajlarda büyük bir aile istediklerini belirtmişti.

Doctor Sleep yönetmenini buldu

Sinema dünyasının en önemli yönetmenlerinden Stanley Kubrick'in kült filmlerinden biri olan The Shining'in bir devam halkası ile yeniden hayata geçirileceği kesinlik kazanmıştı. Uzun zamandır konuşulan devam filmi Doctor Sleep'in yönetmen koltuğuna Mike Flanagan oturacak. Ünlü yönetmen sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada; "Overlook'ta zaman geçireceğim için heyecan ve onur duyuyorum" notuyla filmin hayranlarına müjdeyi verdi.

Jessica Chastain kırmızıyı seviyor

Son filmi Molly's Game'deki performansıyla ödül gecelerinin vazgeçilmez adaylarından biri olan Jessica Chastain, Sydney'de kırmızı elbisesiyle göz kamaştırdı. Geçtiğimiz yaz İtalyan sevgilisi Gian Luca Passi ile evlenen başarılı aktris, evliliği hakkında samimi açıklamalarda bulundu. Passi ile karşılaşana kadar evliliği asla düşünmediğini söyleyen 40 yaşındaki Chastain "Şu an dünyanın en mutlu kadınlarından biriyim" dedi.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA