• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Heyecandan uyuyamıyor ÇAĞRI ZORER

Heyecandan uyuyamıyor

cagri.zorer@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 26.01.2018, 00:00
Oscar’a aday gösterilen Margot Robbie, “Kesinlikle iyi bir uykuya ihtiyacım var. Her şey şu anda gerçek olamayacak kadar iyi gidiyor” dedi

"I, Tonya"daki rolüyle En İyi Kadın Oyuncu dalında Oscar'a aday gösterilen Margot Robbie, 4 Mart'ta Los Angeles'ta düzenlenecek ödül töreninde, Meryl Streep (The Post), Frances McDormand (Three Billboards Outside of Ebbing, Missouri), Sally Hawkins (The Shape of Water) ve Saoirse Ronan (Lady Bird) ile mücade edecek.

BUZ PATENCİSİ OLDU

Oscar Komitesi'nin açıklamasından sonra "I, Tonya"nın Avustralya'daki ön gösteriminde konuşan Robbie, heyecandan uyuyamadığını söyledi. Robbie, Amerikalı artistik buz patencisi Tonya Harding rolündeki performansıyla herkesi büyüledi.

"ÇOK ŞANSLIYIM"

Güzel oyuncu "Kesinlikle iyi bir uykuya ihtiyacım var. Her şey şu anda gerçek olamayacak kadar iyi gidiyor. Biraz aklımı kaçırmış gibi hissediyorum.
Her yıl, 'Vay, gelecek yıl bu yıldan daha çılgın olamaz' diyorum ama bir sonraki yıl öncekinden daha sürprizli oluyor. Gerçekten çok şanslıyım" ifadelerini kullandı.

JENNIFER LOPEZ MÜJDEYİ VERDİ

Geçtiğimiz sene Mart ayında Jennifer Lopez, Skrillex ile stüdyoya girmiş ortak bir projeye başlamışlardı. Uzun süredir üstünde çalışılan 'Could It Be Us' adlı parça nihayet müzikseverlerle buluştu. Calibash 2018'de sahne alan Latin yıldız merakla beklenen şarkıyı seslendirdi.
Kısa sürede konser videosu da internette yayılan parçanın önümüzdeki aylara damga vuracağı kesin. Öte yandan, dinleyenlerine bir müjde daha veren güzel şarkıcı yakın zamanda Calvin Harris ile bir remix yapacağını açıkladı.

BIG LITTLE LIES KADROSU BÜYÜYOR

Geçtiğimiz yıla damgasını vuran "Big Little Lies" ikinci sezonuyla geri dönmeye hazırlanırken dizinin kadrosuna, 21. Oscar adaylığını kutlayan Amerikalı aktris Meryl Streep'in katıldığı öğrenildi.
Dizinin ikinci sezonunda rol alacak olan usta aktris Streep, Perry Wright'ın annesi Mary Louise'i canlandıracak.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA