• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Grammy Odülleri sahiplerini buldu ÇAĞRI ZORER

Grammy Odülleri sahiplerini buldu

cagri.zorer@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 30.01.2018, 00:00
Bruno Mars 6, Kendrick Lamar ise 5 dalda ödül kazandı. Rihanna, Lady Gaga, Alessia Cara ve Lana del Rey gibi birçok ünlü isim müzik sektöründeki cinsiyet eşitsizliğini protesto etmek için beyaz gül taktı

Müzik dünyasının en büyük ödül gecesi olan 60. Grammy Ödül Töreni, New York Madison Square Garden'da düzenlenen törenle gerçekleşti. Ünlü yapımcı Harvey Weinstein'ın taciz skandallarının ardından film sektöründe başlayan "Time'sUp" ve "MeToo" hareketlerine müzisyenlerden de destek geldi. Rihanna, Lady Gaga, Alessia Cara ve Lana del Rey gibi birçok ünlü ismin sektördeki cinsiyet eşitsizliği ve cinsel tacizi protesto etmek için beyaz gül takarak geldiği görüldü. 75. Altın Küre Ödül Töreni'ndeki dayanışmaya gönderme yapan güzeller, sosyal medyadan da büyük destek gördü. James Corden'ın sunuculuğunu yaptığı ödül törenine damgasını vuran isimler Bruno Mars ve Kendrick Lamar oldu. Bruno Mars Yılın Albümü, Yılın Kaydı ve Yılın Şarkısı da olmak üzere toplam altı dalda Grammy ödülü kazanırken, Lamar ise, En iyi Rap Şarkısı dahil olmak üzere kendi türünde 5 ödülle rakiplerini geride bıraktı.

SİYAH TERCİHİ

Kırmızı Halı her zamanki gibi ünlü isimler arasında şıklık yarışına sahne olurken, Altın Küre'deki siyah tercihi azınlıkta kaldı. Yakalarına beyaz gül takarak kırmızı halıda yürüyen ünlüler, renkli görüntülere imza attı. Gecenin en çok beğenilen isimleri Lady Gaga, Camila Cabello ve Miley Cyrus oldu.

AMER HEARD'ÜN KEYFİ YOK

Johnny Depp ile olan evliliğini fiziksel şiddet gördüğü gerekçesiyle sonlandıran güzel oyuncu Amber Heard, boşandıktan kısa bir süre sonra ünlü milyarder Elon Musk ile birlikte olmuştu. Kısa süren yeni ilişkisiyle bir kez daha yıkılan Heard uzun süredir basından uzak yaşıyordu.
Los Angeles'ta girdiği mağazadan bol bol alışveriş yapan Heard'ün keyifsiz olduğu görüldü. Elon Musk, ayrılık sonrası Amber Heard için "Çok kaprisli ve benim bu kaprislere ayıracak vaktim yok" açıklamasını yapmıştı.

NETFLİX'TEN HİP HOP BELGESELİ GELİYOR

Ünlü Amerikan şirketi Mass Appeal, dünya devi Netflix için hip hop belgeseli hazırlAdığını duyurdu. Rapture adını taşıyan sekiz bölümlük belgeselin hip hop dünyasında yaşananları ekranlara taşıyacağı öğrenildi. Nas, Dave East, T.I., Rapsody, Logic, G-Eazy, A Boogie wit da Hoodie, 2 Chainz ve Just Blaze gibi önde gelen isimlerin bulunduğu Rapture, bu gibi isimlerin arkadaşları ve aileleriyle olan ilişkilerini ve sahneye çıkma deneyimlerini ele alacak. 30 Mart'ta izleyici karşısına çıkmaya hazırlanan projenin haberi, türün hayranları tarafından beğeniyle karşılanmış durumda.

THE HURRİCANE HEİST FRAGMANI YAYINLANDI

Aksiyon filmlerinin başarılı yönetmeni Rob Cohen'in elinde çıkan "The Hurricane Heist" yayınlanan fragmanıyla görücüye çıktı. Merakla beklenen film, Amerika'da kasırga tehditi yaşanırken, 600 milyon dolarlık bir soyguna hazırlanan suçluların karşısında Toby Kebbel'in canlandırdığı bir meteoroloji uzmanının mücadelesini konu alıyor. Başrollerini Maggie Grace ve Toby Kebbell'ın paylaştığı filmin kadrosunda Ryan Kwanten, Ralph Ineson, Melissa Bolona, Ben Cross, Jamie Andrew Cutler ve Christian Contreras yer alıyor. "The Hurricane Heist" Amerika'da 9 Mart'ta vizyona girecek.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA