• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Giyimi yüzünden ölüm tehdidi alıyor ÇAĞRI ZORER

Giyimi yüzünden ölüm tehdidi alıyor

cagri.zorer@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 13.02.2018, 00:00
Amerikalı golfçü Paige Spiranac, diğer oyunculara nazaran daha açık giyindiği için ailesinin de kendisinin de ölüm tehditlerine kadar uzanan mesajlar aldığını belirtti

Golf sahalarının son aylarda en çok konuşulan ismi Amerikalı profesyonel golfçü Paige Spiranac, giyim tarzı nedeniyle sürekli saldırıya uğradığını açıkladı.

KARARA KARŞI ÇIKTI

Profesyonel kadın oyuncular arasında güzelliği ve düzgün fiziğiyle dikkat çeken Spiranac, golf sahasında dekolteden vazgeçmeyen bir oyuncu. Geçtiğimiz yaz aylarında yönetmelikte yapılan değişiklikler ile golf oyuncularının kıyafetlerine getirilen dekolte yasağına karşı çıkan 24 yaşındaki oyuncu, bu kararın golfün yaygınlaşmasına ve sevilmesine engel olacağını söyledi. Diğer oyunculara nazaran daha açık giyindiği için sözlü ve yazılı tacize uğradığını belirten Spiranac, "Aileme ve bana ölüm tehditlerine kadar uzanan tehdit mesajları aldım" dedi.

ANNESİNİ DEĞİL SEVGİLİSİNİ SEÇTİ

Modacı Victoria Beckham, geçtiğimiz pazar günü New York Moda Haftası'nda düzenlediği defileyle kariyerinde yükselmeye devam ediyor.
Beckham ailesinin tüm üyeleri Victoria Beckham'a destek olmak için defileyi en önden izlerken, Brooklyn Beckham kız arkadaşının 21. yaş gününü kutlamak için ailesiyle gitmedi.
Beckham'ın bu duruma kırıldığı iddia edildi.

FACEBOOK'UN İLK DİZİSİ WİDOW

Dünyanın en büyük sosyal medya platformu olan Facebook, son yıllarda hızla gelişen dijital eğlence platformlarına da giriş yaparak Facebook Watch'u duyurmuştu.
Netflix ve Amazon gibi dijital patformlara rakip olmayı hedefleyen şirketin ilk dizisi belli oldu. Widow adıyla ekranlara gelecek olan projenin konusuyla ilgili resmi bir açıklama yok.
Ancak başrolde Elizabeth Olsen'ın genç yaşında dul kalan ve geçmiş ilişkileriyle yüzleşen bir karakteri canlandıracağı kesinleşmiş durumda.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA