• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
NY Moda Haftası’na Hadid damgası ÇAĞRI ZORER

NY Moda Haftası’na Hadid damgası

cagri.zorer@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 14.02.2018, 00:00
NY Moda Haftası dev markaların kıyafetleriyle podyumda yürüyen ünlü mankenlere sahne oldu. NY Moda Haftası’na Hadid kardeşler damga vurdu

Yılın merakla beklenen moda organizasyonlarından biri olan New York Moda Haftası geçtiğimiz senelerde olduğu gibi bu yıl da renkli görüntülere sahne oldu. Gigi ve Bella Hadid, önce Brandon Maxwell ardından Prabal Gurung koleksiyonundan kıyafetlerle podyumda yürüdü.

GÖZLER ÜZERLERİNDEYDİ

Prabal Gurung defilesinde Bella'nın borda kadife elbisesi, Gigi'nin ise farklı tasarım ayakkabıları izleyenlerden büyük ilgi gördü. İki kardeş, markanın düzenlediği defilede baş mankenler olarak podyuma çıktı. Organizasyonda ses getiren bir diğer isim ise, Victoria's Secret meleklerinden Karlie Kloss oldu. 25 yaşındaki model yüksek bel pantolon ve kristal taşlarla süslenmiş bir bluz ile boy gösterdi.

KATY & ORLANDO AŞKI YENİDEN

Geçtiğimiz yıl beklenmedik bir şekilde ayrılık kararı alan Katy Perry ve Orlando Bloom çiftinin yeniden bir araya geldiği iddia edildi. Amerikalı pop yıldızı Perry'nin oyuncu sevgilisi Orlando Bloom'u ayrılıktan sonra bir türlü unutamadığı söylentileri sık sık magazin basınında yer alıyordu.
İkiliye yakın bir kaynak, 33 yaşındaki Perry ve 41 yaşındaki Bloom'un Maldivlerde başbaşa romantik bir tatil yaptığını söyleyerek, aşklarına kaldıkları yerden devam ettiklerini açıkladı. Çiftin yakın arkadaşı "Katy, bu sefer ilişkisinin düzgün ilerlemesini istiyor. Ayrılığı denedi ama onunla olan bağlarını koparamadı. Orlando'ya çok fazla ilgi gösteriyor. Bu sefer, ikisi de işleri biraz daha ağırdan alıyor ama artık birlikteler" ifadelerini kullandı.

JAMES HETFİELD SİNEMAYA ADIM ATTI

MetallIca grubunun başarılı vokali James Hetfield, müzik sahnelerinden film setine transfer oldu. Metallica'nın resmi sayfasından duyurulan haberde, ünlü müzisyenin 'Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile' adlı filmde ilk oyunculuk deneyimine adım atacağı söylendi.
Seri katil Ted Bundy'nin yaşamını anlatacak olan filmin kadrosunda James Hetfield da yer alacak. James Hetfield ,Ted Bundy'yi tutuklayan Bob Hayward isimli polisi canlandıracak.

SUYUN SESİ ÇALINTI MI?

13 dalda Oscar aday gösterilerek ulaşılması güç bir başarıya imza atan ve başta Altın Küre olmak üzere katıldığı bir çok festivalden ödülle dönen Suyun Sesi'nin (The Shape of Water) çalıntı olduğu iddia edildi. Amelie filminin dünyaca ünlü yönetmeni Jean-Pierre Jeunet, yılın en çok konuşulan filmi Suyun Sesi'nin Meksikalı yönetmeni Guillermo Del Toro'yu hırsızlıkla suçladı.
Filmin başrolü Sally Hawkins'in bir sahnesi örnek gösterildi.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA