• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Beyaz gülle mesaj verdiler ÇAĞRI ZORER

Beyaz gülle mesaj verdiler

cagri.zorer@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 23.02.2018, 00:00

İngiltere'nin en büyük müzik ödüllerinden biri olarak kabul edilen BRIT ödülleri, Londra'da yapılan görkemli törenle sahiplerini buldu. Geceye damgasını vuran isimler Kosava kökenli İngiliz şarkıcı Dua Lipa ile rapçi Stormzy oldu. Beş dalda adaylıkla gecenin en güçlü isimlerinden olan Dua Lipa "En İyi İngiliz Kadın Sanatçı" ve "En İyi Çıkış Yapan İngiliz Sanatçı" ödüllerini aldı. 24 yaşındaki rapçi Stormzy "En İyi İngiliz Erkek Sanatçı" ödülünü alırken, ABD'li rapçi Kendrick Lamar ise "Uluslararası En iyi Erkek Sanatçı" ödülünün sahibi oldu.

DESTEK VERDİLER

Gösteri dünyasının ünlü isimleri, ödül törenine Hollywood'daki taciz skandalların ardından ortaya çıkan "MeToo" ve "Time'sUp" hareketlerini desteklemek için beyaz gül takarak geldi. Ed Sheeran, Justin Timberlake, Kylie Minogue, Hailey Baldwin, Rita Ora, Calvin Harris gibi ünlü isimler Hollywood'daki politik duruşu devam ettirerek, eğlence endüstrisindeki cinsiyet eşitsizliğini ve cinsel tacizi protesto etti.

DÜŞEŞ'E HİNT DÖVMESİ

Prens William ve Cambridge Düşesi Kate Middleton, Sunderland'deki yeni bir kamu binasının açılış etkinliğine katıldı. Çift, katıldıkları etkinlikte sanatsal performansları izledi. Asya ve Ortadoğulu göçmenlerden oluşan bir topluluğun el sanatları çalışmalarını inceleyen 36 yaşındaki Middleton, 18 yaşındaki Shajida Begüm'ün kendisine Hint kınasıyla dövme yapmak istediğini söyleyince genç göçmeni kırmadı. Düşes, kızı Charlotte'a götürmek için topluluktan "bindis" adı verilen mücevherlerden de aldı.

İLK FOTOĞRAF PAYLAŞILDI

Eski Victoria's Secret mankeni Behati Prinsloo ile Maroon 5 grubunun yakışıklı solisti Adam Levine, geçtiğimiz hafta ikinci çocuklarını kucağına almıştı. Geo Grace adını verdikleri ikinci kızlarını basından saklayan ünlü çift, ikinci kızlarının fotoğrafını Instagram'dan paylaştı.
Prinsloo, "Babasının ayaklarını almış" esprisini yaptı.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA