• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Kavga büyüyor ÇAĞRI ZORER

Kavga büyüyor

cagri.zorer@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 15.02.2018, 00:00
Sex and the City’nin sevilen başrol oyuncuları Kim Cattrall ve Sarah Jessica Parker arasında uzun yıllardır süren gerilim büyümeye devam ediyor

Bir dönemin ekranlara damga vuran yapımı Sex and the City'nin sevilen başrol oyuncuları Kim Cattrall ve Sarah Jessica Parker uzun zamandır konuşmadıkları biliniyor.
Sex and the City'deki Samantha Jones rolüyle hafızalara kazınan Kim Cattrall, geçtiğimiz günlerde erkek kardeşinin ölümüyle kendisini arayıp başsağlığı dilediğini söyleyen Sarah Jessica Parker'a sosyal medyadan sataştı.

DESTEĞİNE İHTİYACIM YOK

Instagram hesabından yayınladığı ve Sarah Jessica Parker'ı etiketliği paylaşımda "Böyle trajik bir dönemde senin sevgine ya da desteğine ihtiyacım yok" dedi.
Cattrall, Parker'ı kendisine karşı acımasız davranmakla suçladı ve "Ailem değilsin.
Arkadaşım da değilsin" diyerek Parker'ın bu trajediyi, kendi "iyi kız" imajıı yeniden inşa etmek için kullandığını söyledi. Catrall ve Parker arasındaki uzun soluklu husumet çoğu kişiye göre dizinin çekimleri sırasında başlamıştı.
Üçüncü Sex and the City filminin gerçekleşememesinin tek nedeni ise ikili arasındaki bu gerilimin olduğu iddia ediliyor.

LANA DEL REY'İN GÖZÜ BROADWAY'DE

Geçtiğimiz hafta bir süredir kendisine zor günler geçiren sapığının yakalanmasıyla rahatlayan Lana Del Rey'in Broadway için bir müzikal yazmaya başladığı ortaya çıktı. L'Officiel dergisinin bir etkiliğinde röportaj için hayranlarının sorularını yanıtlayan Lana Del Rey kendisine yöneltilen "Hiç kendi hayatını anlatacak uzun ya da kısa metrajlı bir film yönetmek ister misiniz?" sorusuna "Gerçek olmayan bir karakterin hikayesini anlatmayı tercih ederim. Aslında Broadway için bir müzikal hazırlamak için girişimlerde bulundum. Hatta yazmaya başladım bile" cevabını verdi. Güzel şarkıcı, projenin 2 sene içerisinde tamamlanacağına inandığını söyledi.

PHELPS AİLESİNE İKİNCİ BEBEK

Olimpiyat şampiyonu yüzücü Michael Phelps ve eski Miss California güzeli seçilen Nicole Johnson çifti ikinci bebeklerini kucaklarına aldılar. Beckett Richard adını verdikleri oğullarının abisiyle olan fotoğrafını Instagram hesabından paylaşan Phelps, mutluluğunu takipçileriyle paylaştı. Büyük oğulları Boomer Phelps'in kardeşini kucağında tuttuğu fotoğrafın altına "Resmi olarak büyük ağabey oldum. Ona dünyayla ilgili bir sürü havalı şey öğretmek için sabırsızlanıyorum" notuyla paylaşılan esprili fotoğraf binlerce beğeni aldı.

PIPER PERABO'NIN YENİ PROJESİ BELLİ OLDU

2011 yılında "Covert Affairs" dizisiyle Altın Küre'ye aday gösterilen Amerikalı aktris Piper Perabo, "Kod Adı: Olympus" serisinin 3. devam halkası olan "Angel Has Fallen"ın kadrosuna katıldı. Son olarak "Black Butterfly" filminde Antonio Banderas ile birlikte rol alan güzel oyuncu, bilim kurgu filmi "Spontaneous"ta yer almıştı.

UÇAKTA ÇEKİLDİ

Gerard Butler'ın başrolünde yer aldığı serinin ilk filmi Washington'da, ikinci filmi ise Londra'ya geçiyordu. "Angel Has Fallen"da ise bu sefer terörist tehditleri ile gökyüzünde geçecek. ABD Başkanı'nın özel uçağı olan Air Force One'da geçecek filmin kadrosunda Morgan Freeman, Jada Pinkett Smith ve Holt McCallany de bulunuyor.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA