• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Bafta ödülleri sahıplerini buldu ÇAĞRI ZORER

Bafta ödülleri sahıplerini buldu

cagri.zorer@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 20.02.2018, 00:00
71. İngiliz Sinema ve Televizyon Sanatları Akademisi Ödülleri (BAFTA) İngiltere’nin başkenti Londra’daki tarihi Royal Albert Hall konser salonunda düzenlenen törenle dağıtıldı

İngiliz yönetmen Martin McDonagh'ın Oscar adayı filmi "Three Billboards Outside Ebbing, Missouri" geceye damga vuran yapım oldu. En iyi film, en iyi kadın ve yardımcı erkek oyuncu ödüllerini toplayan film en özgün senaryo ve en iyi İngiliz filmi dallarında da mutlu sona ulaştı. İngiliz aktör Gary Oldman ise "Darkest Hour" filmindeki performansıyla en iyi erkek oyuncu ödülünü kazanırken en iyi yönetmen dalında kazanan "The Shape Of Water" filmiyle Meksikalı Guillermo Del Toro oldu.

SOĞUK ETKİLEMEDİ

Oscar'a giden yollardan birisi olarak görülen BAFTA öncesinde Kırmızı Halı'da boy gösteren ünlüler, soğuk havaya rağmen renkli görüntüler verdi. Gecenin en çok ilgi toplayan çifti İngiltere kraliyet tahtı varislerinden Cambridge Dükü Prens William ile eşi Cambridge Düşesi Kate Middleton oldu.
Yakın zamanda doğum yapacak olan Düşes, yeşil elbisesiyle gecenin en şık kadınlarından biriydi. Angelina Jolie, Jennifer Lawrence, Natalie Dormer ve Salma Hayek de kırmızı halının beğeni toplayan isimlerinden oldu.

SARKICI FERGIE, ULUSAL MARŞTA SINIFTA KALDI

Geçtiğimiz pazar akşamı Amerika'da gerçekleşen NBA All Star organizasyonunda ulusal marşı okumak için basketbol sahasına çıkan ünlü şarkıcı Fergie, gösterdiği performanstan dolayı sınıfta kaldı.

DETONE OLDU, YORUM KATTI

Her yıl merakla beklenen NBA All Star gecesinde ulusal marşı seslendiren Fergie'nin detone olması ve marşa ayrı bir yorum katmaya çalışması herkesi şaşırttı.

BEKLENEN ALKIŞI ALAMADI

Basketbolcuların gözlerindeki şaşkınlığın kameralara yansıdığı gecede ünlü şarkıcı salondan beklenen alkışı alamadı. Sosyal medyada ise "Gördüğüm en kötü ulusal marş performansı" yorumları yapıldı.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA