• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Blake Lively eski formuna kavuştu ÇAĞRI ZORER

Blake Lively eski formuna kavuştu

cagri.zorer@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 16.02.2018, 00:00
Blake Lively, son hamileliği esnasında aldığı kiloları hızlı ve sağlıklı bir şekilde verdi. 30 yaşındaki oyuncudan yaklaşık, 28 kilo gitti

Gossip Girl dizisiyle büyük bir hayran kitlesine kavuşarak Hollywood yıldızına dönüşen Blake Lively, son hamileliği esnasında aldığı kiloları hızlı ve sağlıklı bir şekilde verdi. Yaklaşık, 28 kilo verdiği belirtilen 30 yaşındaki oyuncunun, eski formuna kavuştuğu görüldü. İkinci çocuğuna hamileliliği esnasında aldığı kilolarından kurtulan Lively'nin bu değişimi giyim tarzına da yansıdı. Sevgililer Günü için New York Moda Haftası'nda düzenlenen bir moda etkinliğine katılan güzel oyuncu, giydiği kırmızı deri ceketi ile organizasyonun en çok dikkat çeken ismi oldu.
2012 yılında, oyuncu Ryan Reynolds ile dünya evine giren Lively'nin, Ines ve James Reynolds adında iki kızı bulunuyor.

GÜLE GÜLE SARISIN MERHABA KIZIL JULIANNE

Dancıng with the Stars yarışmasını iki kez kazanarak herkesin dikkati çeken Amerikalı dansçı Julianne Hough, sevgililer gününde radikal bir değişikliğe giderek saçlarını kızıla boyattı.

Güzel dansçı sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğrafta, yeni imajını "Güle güle sarışın, merhaba kızıl" sözleriyle duyurdu.
Takipçilerinin "Neden saçlarını boyattın?" sorularına uzun bir açıklama yapan Hough "Yeni saç rengimle birlikte tamamen kendim oldum" dedi. Hayatı boyunca kızıl olmak istediğini söyleyen genç dansçı, "Eğer gelecekte bir kızım olursa onun da kızıl olacağını hissediyorum" diyerek çocuk fikrine uzak olmadığını gösterdi

GRACE AND FRANKY YOLA DEVAM EDECEK

Netflıx'in sevilen komedisi Grace and Frankie, dördüncü sezonuyla izleyici karşısına çıktıktan bir ay sonra, beşinci sezon onayını almayı da başardı. Jane Fonda ve Lily Tomlin'in başrollerinde yer aldığı dizinin yeni sezon çalışmalarının da başladığı duyuruldu.

Önümüzdeki sezonunda yeni bir karaktere de ev sahipliği yapacak olan başarılı yapımda RuPaul'un canlandırdığı Benjamin Le Day karakteri, Grace ve Frankie'nin yeni düşmanı olarak izleyici karşısına çıkacak. Kocaları ile sorunlar yaşayan ve biraz da mecburiyetten birbirlerine destek olan iki kadın karakterin hikayesinin işlendiği dizi, izleyecileri tarafından 4 sezondur büyük bir ilgiyle takip ediliyor.

TRUE DEDECTIVE'IN KADROSU HAZIR

Her sezon farklı bir oyuncu kadrosu ve hikayesiyle dizi dünyasında fenomen haline gelen True Dedective'in üçüncü sezon oyuncu kadrosu nihayet tamamlandı. Daha önce Oscar ödüllü oyuncu Mahershala Ali ve Carmen Ejogo'nun yeni sezonda yer alacağı açıklanmıştı.

Merakla beklenen üçüncü sezonun devamlı karakterlerinden birine "Justice League: Adalet Birliği"nde Cyborg karakterine can veren Ray Fisher'ın hayat vereceği kesinleşti.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA