• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Mankenler işsiz kalabilir ÇAĞRI ZORER

Mankenler işsiz kalabilir

cagri.zorer@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 27.02.2018, 00:00
Milano Moda Haftası’nda düzenlenen defilede el çantalarını tanıtmak için drone’lar kullanıldı. Defile sonrasında mankenlerin mesleklerini robotlara kaptırabileceği fikri sıkça dile getirildi

İtalya'da düzenlenen Milano Moda Haftası'nda düzenlenen bir defilede sıra dışı bir fikre imza atıldı. İtalyan moda evi Dolce & Gabbana, Sonbahar/Kış 2018 kadın kreasyonunda bulunan el çantalarını tanıtmak için Milano Moda Haftası kapsamında teknolojik bir defile gerçekleştirdi. Ünlü mankenler eşliğinde çantaların tanıtılmasını bekleyen izleyiciler, podyumda drone'lar (insansız hava aracı) ile karşılaştı.

YAPAY ZEKA VE ROBOTLAR İLE

Beyaz işçi kıyafetleri giyen kadın ve erkekler tarafından kontrol edilen drone'ların başarılı sunumu moda dünyasının en çok konuşulan olaylarından biri oldu. Yapay zeka ve robotların her geçen gün geliştirilerek iş gücünde kullanılması gelecekte bir çok mesleğin robotlar tarafından yapılacağı öngörüsünü destekliyor. Defile sonrasında sosyal medyada çıkan tartışmalarda, mankenlerin de mesleklerini robotlara kaptırabileceği fikri sıkça dile getirildi.

OĞLUNUN HATIRINA KOSTÜM GİYDİ

Ünlüler dünyasında en çok sevilen çiftlerden biri olan Gwen Stefani ile Blake Shelton, geçtiğimiz gün güzel şarkıcının önceki eşinden olan oğlu Apollo'nun doğum günü partisi için çizgi film karakterine dönüştüler.
Çocukların sevgilisi çizgi film kahramanı Scooby-Doo kostümünü giyen Apollo, anne ve babasını da çizgi filmin diğer karakterlerinden Daphne Blake ile Shaggy Rogers'a dönüştürdü.
Apollo'nun bu isteğini kırmayan çift, giydikleri kostümlerle sosyal medya hesaplarından bol bol fotoğraf paylaştı. Üç çocuğu da önceki eşi Gavin Rossdale'den olan Gwen Stefani 2015 yılından beri Blake Shelton ile birlikte. İkilinin yakın zamanda evlilik planları yapmaya başladığı da söylentiler arasında.

"YA BEN YA TRUMP"

Dört yıllık suskunluğunu çıkardığı son albümü Revival ile bozan Amerikalı rap'çi Eminem, Interview Magazine Dergisi'ne verdiği röportajda ABD Başkanı Donald Trump'ı hedef aldı. Rap müziğin asi çocuğu Eminem "Trump her Amerikalının başkanı değil. Ülkemizdeki her bireyi umursamıyor fakat ne yaptığını çok iyi biliyor. Onun mantığına göre, kendisi gibi düşünmeyenler önemli değil. Ama onlardan daha fazlası var bizde" sözleriyle Trump'ı sert sözlerle eleştirdi. Hayranlarına da seslenen Eminem, "Benim ve onun arasında bir tercih yapın" diyerek hayranlarını ilginç bir seçime zorladı.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA