• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Meghan Markle ilkleri yaşıyor ÇAĞRI ZORER

Meghan Markle ilkleri yaşıyor

cagri.zorer@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 14.03.2018, 00:00
Meghan Markle, ilk kez İngiliz Kraliyet ailesinin tüm üyeleri ile resmi bir etkinliğe katıldı. Resepsiyona nişanlısı Prens Harry, Prens William ve Düşesi Kate Middleton ile geldi

İngiliz Kraliyet Ailesi'nden Prens Harry ile mayıs ayında dünya evine girmeye hazırlanan oyuncu Meghan Markle, ilk kez İngiliz Kraliyeti'nin resmi bir etkinliğinde yer aldı. Londra'da İngiliz Milletler Topluluğu günü kutlamalarından sonra Westminster'deki St. Peter Kilisesi'nde düzenlenen resepsiyona nişanlısı Prens Harry, Prens William ve Cambridge Düşesi Kate Middleton ile katılan güzel oyuncunun heyecanlı olduğu gözlerden kaçmadı.

KIYAFET SEÇİMİ ÖVGÜ ALDI

Dörtlünün kiliseye girişinden sonra Kraliyet Bandosu eşliğinde İngiltere Kraliçesi 2. Elizabeth'in alana giriş yaptığı görüldü. Meghan Markle'ın ilk kez tüm aile üyeleriyle resmi bir davette yer alması dünya basınında geniş yer bulurken, güzel oyuncunun kıyafet seçimi birçok kesimden övgü aldı. Kate Middleton ile Meghan Markle'ın aynı stilettoları giymesi de dikkat çeken ayrıntılardan biri oldu.

GINA RODRIGUEZ AĞZINDAN KAÇIRDI

Jane the Virgin'in sevilen başrolü Gina Rodriguez, Create & Cultivate kapsamında katıldığı bir söyleşide dizi hakkında büyük bir haberi ağzından kaçırdı. Kendisine sorulan soruyu cevaplarken önümüzdeki sezon için "son sezonumuzda" ifadesini kullanan güzel oyuncu sonrasında yaptığı mimikler ile bu sırrı ağzından kaçırdığını belli etti. Ülkemizde de ilgiyle izlenen Jane The Virgin, AFI, Altın Küre, Peabody gibi ödülleri kazanmıştı. Dizinin son sezonuna hazırlanıyor olması hayranlarını oldukça üzmüş durumda.

TESELLİYİ SEAN PENN'DE BULDU

Tesla ve SpaceX'in kurucusu Elon Musk tarafından terkedilen Amber Heard'ün kendisinden 26 yaş büyük efsanevi oyuncu Sean Penn'le birlikte olduğu öne sürüldü.
Geçtiğimiz gün Los Angeles'taki bir barda birlikte oldukları iddia edilen 31 yaşındaki Heard ile 57 yaşındaki Penn'in çıkan haberler karşısında sessiz kalmaları şüphe uyandırdı. Page Six'te yer alan habere göre, ikiliyi görenler "Aralarında duygusal bir ilişki var" yorumunu yaptı. Heard, şiddet gördüğünü iddia ettiği Johnny Depp'ten olaylı bir şekilde ayrılmıştı.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA