• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Asıl eğlence gece basladı ÇAĞRI ZORER

Asıl eğlence gece basladı

cagri.zorer@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 07.03.2018, 00:00

Oscar ödül töreninde En İyi Film ödülü verildikten sonra bizler için Oscar gecesi son bulmuş olsa da törene katılan ünlüleri bekleyen başka bir organizasyon daha vardı. Vanity Fair dergisinin Los Angeles'taki Walls Annenberg Peformans Sanatları Merkezi'nde düzenlediği partiye katılan dünyaca ünlü isimler geç saatlere kadar eğlendi. Birbirinden şık kıyafetleriyle kırmızı halı üzerinde yürüyen davetliler bir kez daha şıklık yarışına girdi.
Kimisi Oscar törenindeki kıyafetiyle partiye katılırken aralarında Eiza Gonzales'in de olduğu bazı güzeller Vanity Fair için yeni kıyafetler giydi. En İyi Yardımcı Erkek oyuncu ödülünü kazanan Sam Rockwell ile oyuncu sevgilisi Leslie Bibb partinin en çok eğlenen çiftiydi. Organizasyonun en dikkat çeken ismi ise beyaz takımıyla Naomi Campbell oldu.

İlk siyahi senarist

Yılın en çok övgü alan filmlerinden Get Out'un 90. Akademi Ödülleri'nde En Özgün Senaryo ödülünü kazanması ilginç bir istatistiği de gözler önüne serdi. İlk yönetmenlik denemesi olan filmin senaryosuna da imza atan Jordan Peele ve ekibinin gecede kazandığı tek ödül bu oldu fakat Peele'nin siyahi olması nedeniyle ödülün başka bir önemi daha ortaya çıktı. Oscar tarihinde ilk kez bir siyahi bu kategoride ödül kazanmış oldu. Son yıllarda Oscar'da ırk ayrımı tartışmalarının ödülleri bu yönde etkilediği yönünde yeni tartışmalar başlamış durumda.

Oscar heykelini çaldırdı

Amerika'nın Los Angeles eyaletinde gerçekleşen 90. Akademi Ödül Töreni'nde Three Billboards Outside Ebbing, Missouri'deki performansıyla En İyi Kadın Oyuncu ödülünü kucaklayan Frances McDormand Oscar heykelciğini çaldırdı. Törenin ardından Vanity Fair dergisinin partisine katılan başarılı oyuncunun ödülü, organizasyonun restoran bölümünde çalışan Terry Bryant isimli şahıs tarafından çalındı. Ödülle video çekip sosyal medyada paylaşım yapan Bryant, polisler tarafından kısa sürede yakalanıp gözaltına alındı ve McDormand'a ödülü geri verildi.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA