• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Brad Pitt için bir yıl bekleyecek ÇAĞRI ZORER

Brad Pitt için bir yıl bekleyecek

cagri.zorer@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 08.03.2018, 00:00
Komedyen Tiffany Haddish, asansörde karşılaştığı Brad Pitt’in kendisine “Bir yıl bekle hayatımızda kimse olmazsa birlikte olacağız” dediğini söyledi

Amerika'nın en sevilen komedyenlerinden Tiffany Haddish, katıldığı bir TV programında, Brad Pitt'le aralarında geçen asansör diyaloğunu anlattı.

NEDENİ BELİRSİZ

Oscar Ödül Töreni'ne katılmasa da sonrasındaki partide yerini alan Brad Pitt, asansörde karşılaştığı Haddish ile ilginç bir sohbete imza attı. 38 yaşındaki ünlü komedyen, TV programında yaptığı esprili konuşmasında, "Brad bir yıl beklememizi söyledi. Eğer bir yıl sonra ikimizin de hayatında kimse olmazsa birlikte olacağız" dedi. Program sunucusunun "Neden bir yıl?" sorusuna Haddish, "Bilmiyorum. Bir yıl beklememi istedi" cevabını verdi. Angelina Jolie ile boşandıktan sonra hayatına kimseyi sokmayan usta aktörün Haddish'in iddiasına ne cevap vereceği merakla bekleniyor.

Alkışlar Sofia Vergara'ya

Kolombiyalı oyuncu Sofia Vergara, Dünya Kadınlar Günü'nde kadınlar adına önemli bir sosyal sorumluluk projesinde yer alacak. İş dünyasında başarılı olmuş önemli isimlerin yer aldığı ortak bir proje hazırlayan güzel oyuncu, kadın girişimcilerin iş hayatında yaşadığı zorluklar hakkında kamuoyunda farkındalık yaratmaya çalışacak. Başarılı oyuncunun ekibinde Olivia Wilde, Gabrielle Union ve Nina Garcia gibi başarılı kadınlar yer alıyor.

Tool stüdyoya girdi

2006'daki 10,00 Days isimli albümünden sonra uzun bir sessizliğe giren Tool, yeni albüm hazırlıklarına başladığını daha önce müjdelemişti.
Maynard James Keenan, kişisel Twitter hesabından yaptığı açıklamada, bestelerden sonra şarkı sözlerinin de tamamlandığını ve grubun yeni albümü için stüdyoya girdiğini duyurdu. Öte yandan, grubun gitaristi Adam Jones da Instagram hesabına yüklediği bir video ile albüm çalışmalarını hayranlarıyla paylaştı. Yeni albümün yıl sonuna yetişmesi bekleniyor.

Madonna kendi partisini düzenledi

Pop müziğin kraliçesi Madonna, 90. Oscar Ödül Töreni sonrasında Akademi Ödülleri adında kendi partisini düzenledi. Sanat dünyasının ünlü simalarının katıldığı partide birbirinden renkli görüntüler sosyal medyaya yansıdı. Leonardo DiCaprio, Jennifer Lawrence, Cardi B ve Jennifer Aniston gibi isimlerin yer aldığı partide, ilk Oscar'ını kazanan Sam Rockwell ile En İyi Yönetmen seçilen Guillermo del Toro da yer aldı. Instagram'da 10,8 milyon takipçisi olan 59 yaşındaki Madonna'nın partiden paylaştığı fotoğraflar binlerce beğeni aldı.

Terminatör geri dönüyor

Sinema tarihinin sevilen bilim-kurgu efsanelerinden biri olan Terminatör, yeni filmiyle beyaz perdeye geri dönüyor. 6. devam halkasının çekimlerinin bu yılın yaz aylarında başlayacağı açıklandı. TheArnold- Fans sitesine konuşan serinin başrolü Arnold Schwarzenegger "Terminator 6'nın çekimlerini Haziran'dan Ekim'in ortalarına kadar bitirmeyi planlıyoruz. T-800 modeli olarak geri dönmeyi dört gözle bekliyorum. Tim Miller yönetmen olarak harika olacak ve Jim Cameron da her şeyi denetliyor" diye konuştu.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA