• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Büyük aşk sona erdi ÇAĞRI ZORER

Büyük aşk sona erdi

cagri.zorer@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 15.03.2018, 00:00
Zayn Malik ile Gigi Hadid işlerindeki yoğunluklar nedeniyle görüşemediği ve ortak bir kararla ayrılık yolunu seçtikleri öğrenildi

2 yıldır birlikte olan İngiliz şarkıcı Zayn Malik ile Victoria's Secret meleği Gigi Hadid ayrılık kararı aldı. Dünya magazin gündemine bomba gibi düşen ayrılık haberi kısa sürede ikiliye yakın kaynaklar tarafından doğrulandı. The Sun'da yer alan habere göre, popüler çiftin uzun süredir işlerindeki yoğunluklar nedeniyle görüşemediği ve ortak bir kararla ayrılık yolunu seçtikleri öğrenildi. Genç aşıkların ilerleyen zamanlarda yeniden bir araya gelmeyi düşünmedikleri ileri sürülen detaylardan biri oldu.

NASIL TANIŞTILAR?

İkili, Gigi Hadid'in Zayn Malik'in 2016 yılında çektiği Pillowtalk klibinde oynaması ile tanışmıştı. 2 yıl süren ilişkileri sırasında zaman zaman ayrılık haberleri çıksa da her zaman mutlu olduklarını söyleyen çift bu iddiaları birçok kez reddetti. Sosyal medyadaki fotoğrafları ve yakaladıkları uyumla ünlüler arasında 'en iyi çift' yakıştırması yapılan ikilinin ayrılığı herkesi şaşırttı.

KIŞIN TADINI ÇIKARDILAR

Portekizli futbolcu Cristiano Ronaldo ile Georgina Rodriguez çifti çıktıkları kış tatilini an ve an takipçileriyle paylaştı. Ekim ayında doğan çocukları ve başarılı futbolcunun yoğun maç takviminden dolayı uzun süredir bir etkinlik gerçekleştiremeyen ikili ilk fırsatta romantik bir tatile çıktı. Her fırsatta basından uzak durmaya gayret gösteren Ronaldo ve Rodriguez çiftinin, Instagram hesaplarından paylaştıkları fotoğraflara konum bilgisi eklemedikleri görüldü.

ARCTIC MONKEYS'TEN YENİ ALBÜM

İngiliz indie rock grubu Arctic Monkeys 5 yıllık aranın ardından yeni albümünü önümüzdeki aylarda müzikseverlerle buluşturmaya hazırlanıyor.
Grupla ilgili birçok haberi önceden duyuran Arctic Monkeys US forumunun kurucusu Blake Puente, yeni albümün Mayıs ayının son haftasında raflardaki yerini alacağını duyurduktan sonra, plak şirketi Domino Records'tan da verilen tarih onaylandı. Başarılı müzik grubunun önümüzdeki hafta resmi açıklamayı yapması bekleniyor.

NINA DOBREV GÜLDÜRECEK

Ekranların sevilen dizisi Vampire Diaries ile ünlenen Nina Dobrev, beyaz cama geri dönmeye hazırlanıyor. Dobrev, CBS'in pilot bölümünü çektirdiği Fam adlı komedi dizisinin başrolünde yer alacak. Dizide, üvey kız kardeşinin kendisine taşınmasıyla birlikte hayatı değişen Clem'in hikayesi eğlenceli bir dille anlatılacak.
Dizinin başkarakteri Clem rolünü Nina Dobrev canlandıracak.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA