• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Blue Ivy, açık artırmada ÇAĞRI ZORER

Blue Ivy, açık artırmada

cagri.zorer@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 20.03.2018, 00:00
Los Angeles’ta Wearable Art Gala’ya katılan Blue Ivy, anneannesinin sunduğu açık artırmada oyuncu Sidney Poitier’ın resmine 17 bin dolar teklif verdi. Ivy, eseri almak isteyen Tyler Perry ile rekabet etti

Müzik dünyasının popüler çiftlerinden Beyonce ve Jay- Z'nin altı yaşındaki kızları Blue Ivy Carter, küçük yaşına rağmen sanat koleksiyonerliğine merak saldı. Time'ın haberine göre, geçtiğimiz gün Los Angeles'ta Wearable Art Gala'ya katılan Blue Ivy, anne ve babasının yanında sanat eserlerine teklif verdi. Anneannesi Tina Knowles Lawson'ın sunduğu açık artırmada oyuncu Sidney Poitier'ın resmine 17 bin dolar teklif veren Blue Ivy, eseri almak isteyen Tyler Perry ile sıkı bir rekabete girdi.

SONUNDA PES ETTİ

Karşılıklı verilen tekliflerin ardından pes eden küçük Ivy, esere 20 bin dolar veren Tyler Perry'yi tebrik etti. Yine de açık artırmaya katılmaya devam eden Blue Ivy, 10 bin dolara yapısal hukuk ve tıbbi metinlerden oluşan bir sanat eserini satın aldı. Dünyanın en zengin çiftlerinden biri olan Beyonce ve müzisyen eşi Jay-Z'nin toplam serveti geçen yıl 1,16 milyar dolar (4 milyar 170 milyon lira) olarak açıklanmıştı.

TARANTINO ONU İSTİYOR

Sinemanın sıra dışı yönetmenlerinden biri olan Quentin Tarantino'nun Once Upon a Time in Hollywood ismini taşıyacak olan yeni filminde Margot Robbie'nin de rol alacağı söylentileri yükses sesle konuşulur oldu. Deadline'da yer alan habere göre; "Ben, Tonya" ile ilk Oscar adaylığını kazanan genç yıldız ile görüşmeler başladı. Tarantino'nun Robbie'yi kadroda görmek istediği biliniyordu. Geçtiğimiz günlerde bir araya gelen ikilinin şartları konuştuğu ve Robbie'nin anlaşmaya olumlu baktığı söyleniyor.

RÜZGARLA SAVAŞTI

İngiliz aktris Naomi Watts geçtiğimiz gün New York'ta kaldığı otelden ayrılırken görüntülendi. New York'taki şiddetli rüzgar nedeniyle zor anlar yaşayan güzel oyuncu arabasına yürümeye çalışırken dengesini korumakta güçlük çekti. Bir yandan dağılan saçlarını düzeltmeye çalışan Watts, kendisini görüntüleyen muhabirlere gülümseyerek poz vermeye çalıştı.

İKİNCİ KEZ BABA OLDU

Oscar ödüllü oyuncu Eddie Redmayne ikinci kez baba olmanın heyecanını yaşıyor. 2014 yılında dünya evine girdiği eşi Hannah Bagshawe ile mutlu bir evlilik sürdüren Redmayne, geçtiğimiz hafta ikinci çocuğunu kucağına aldı. 24 aylık Iris adında biri kızı olan başarılı aktörün ikinci çocuğu erkek oldu. Oğullarına Luke Richard Bagshawe adını veren mutlu çift, sosyal medyada gelen tebrikleri kabul ettiler.

HEM YAPIMCI HEM OYUNCU

Celeste Ng'nin çok satan romanından uyarlanan Hulu'nun yeni dizisi Little Fires Everywhere, sinema dünyasının iki önemli aktrisini televizyon izleyicisiyle buluşturacak. Reese Witherspoon ve Kerry Washington'nın başrollerde boy göstereceği dizinin yürütücü yapımcılığı da kendilerine ait olacak. Sekiz bölümden oluşan Little Fires Everywhere, örnek aile Richardson'lar ile onların hayatını altüst eden bir anneyle kızının hikayesini ele alacak. Dizinin bu yıl içinde ekranlarda olması bekleniyor.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA