• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
‘Yaşlanmayı seviyorum’ ÇAĞRI ZORER

‘Yaşlanmayı seviyorum’

cagri.zorer@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 21.03.2018, 00:00
Yüzündeki kırışıklıkların yaşadığının bir kanıtı olduğunu söyleyen Angelina Jolie, “Akıl en güzeli. Kafası çalışan biri seksidir. Empati kurabilen, düşünceli ve tutkulu bir insandan daha çekicisi yoktur” dedi

Brad Pitt ile sancılı bir boşanma süreci geçiren Oscarlı oyuncu Angelina Jolie, uzun bir aradan sonra Instyle dergisine samimi açıklamalarda bulundu.
Yaşlanmak ve güzellikle ilgili düşüncelerini paylaşan başarılı aktris, yıllar geçtikçe yüzünün kırışacak olmasından rahatsız olmadığını hatta yaşlanmayı sevdiğini açıkladı. 42 yaşındaki Jolie "Aynaya bakıyorum ve anneme benzediğimi görüyorum; bu hoşuma gidiyor. Ayrıca yaşlandığımı da görüyorum. Bunu seviyorum çünkü bu, yaşadığımı kanıtlıyor; yaşıyorum ve yaş alıyorum" ifadelerini kullandı.

SOSYAL MEDYA ETKİSİ

Vücudunda hamilelikten kalan lekelere bir türlü alışamadığını söyleyen Hollywood yıldızı "Sanırım sevmediğim tek şey bu lekeler" dedi. Sosyal medyanın, insanları olumsuz yönde etkilediğini ve belli güzellik kalıplarına girmeye mahkum ettiğini söyleyen Jolie, güzelliğin göreli bir durum olduğuna inandığını belirtti. 6 çocuk annesi güzel oyuncu, "Akıl en güzeli. Kafası çalışan biri seksidir. Empati kurabilen, düşünceli ve tutkulu bir insandan daha çekicisi yoktur. Zihniniz boşsa ve kalbiniz karanlıksa bunu makyajla örtemezsiniz" ifadelerini kullandı.

Moss yükselmeye devam ediyor

Son yılların en gözde yıldızlarından biri olan Elisabeth Moss'un yeni projesi belli oldu. Mafya draması "The Kitchen"ın kadrosuna dahil olan Altın Küre ödüllü güzel oyuncuya, "Nedimeler" ile Oscar'a aday gösterilen Melissa McCarthy ve "Girls Trip"in yıldızı Tiffany Haddish eşlik edecek.

TINASHE TARİH VERDİ

Amerikalı şarkıcı ve söz yazarı Tinashe, yeni albüm için hazırlıkların tamamlandığını müjdeledi. "Joyride" adıyla raflarda yer alacak albüm için tarih veren Kentuckyli şarkıcı sosyal medya hesaplarından albüm kapağını paylaştı. 13 Nisan'da çıkaracağını duyurduğu albümde Offset ile yaptığı "No Drama" düetinin yanı sıra Future ortaklığıyla ortaya çıkan "Faded Love" şarkısı da yer alıyor. Öte yandan takipçilerinin sabırsızlıkla beklediği albüm duyurusu kısa sürede yüzlerce beğeni aldı.

FAVORİ DİZİLERİ THE CROWN

Mayıs ayında görkemli bir törenle dünya evine girmeye hazırlanan Prens Harry ve Meghan Markle çiftinin favori dizisi kimseyi şaşırtmadı. 'Prince Harry: Life, Loss and Love' kitabının yazarı Katie Nicholl, Meghan Markle'ın Kensington Sarayı'na Prens Harry'nin yanına taşındığında çiftin birlikte 'The Crown' dizisini seyrettiğini öne sürdü. Kraliçe II.
Elizabeth'in hükümdarlığındaki siyasi rekabetler, aşk ve 20. yüzyılın ikinci yarısına şekil veren olayların anlatıldığı 'The Crown' dizisi tüm dünyada ilgiyle izleniyor.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA