• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
‘En savunmasız olanları önce avladı’ ÇAĞRI ZORER

‘En savunmasız olanları önce avladı’

cagri.zorer@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 04.05.2018, 00:00
Harvey Weinstein tarafından tacize uğradığını söyleyen Blanchett, “Onunla ilgili her zaman içimde kötü bir his vardı. Onun yapmamı istediği şeyleri yapmak istemedim” ifadelerini kullandı

Bu yıl Cannes Film Festivali'ne jüri başkanlığı yapacağı açıklanan usta oyuncu Cate Blanchett, sinema dünyası ve kariyeri hakkında Variety dergisine samimi açıklamalarda bulundu. Geçtiğimiz yıla damgasını vuran taciz skandalıyla ilgili konulara da değinen Oscar ödüllü aktris, Harvey Weinstein tarafından tacize uğradığını söyledi. Blanchett verdiği röportajda, "Sanırım Weinstein yırtıcı bir hayvan gibi ilk önce en savunmasız olanları avladı. Onunla ilgili her zaman içimde kötü bir his vardı. Bana sık sık 'Biz dost değiliz' derdi. Onun yapmamı istediği şeyleri yapmak istemedim" ifadelerini kullandı.

HAPSE GİRMELİ

66 yaşındaki yapımcının işlediği suçlar nedeniyle hapse girmesi gerektiğini sözlerine ekleyen ünlü oyuncu "Umarım hapse girer. Tecavüz yasal bir suçtur. İnsanların hukuksal bir sistemde yargılanmasının çok önemli olduğunu düşünüyorum" dedi. 48 yaşındaki oyuncu, "Mavi Jasmine" filminde birlikte çalıştığı yönetmen Woody Allen hakkındaki taciz iddiaları için de "Açıkça görülüyor ki, olayın tekrar mahkemeye taşınması gerektiği kanaatindeyim. Onunla çalıştığım zaman, hakkında bu iddialar henüz çıkmamıştı, tekrar Woody ile çalışır mıyım emin değilim" dedi.

TAME IMPALA BOŞ DURMUYOR

Son yıllarda müzik dünyasında hızlı bir yükseliş yakalayan ve yaptıkları albümlerle hayran kitlelerini katlayarak büyüten Avustralyalı rock grubu Tame Impala üretmeye devam ediyor. Sene başında Amerikalı prodüktör ZHU ile ortak bir şarkı kaydeden Tame Impala, Instagram hesabından "Biz de boş durmuyoruz" temalı bir fotoğraf paylaştı. Grubun kurucusu Kevin Parker'ın stüdyoada çalıştığı fotoğraf yeni albümün yola çıktığını müjdeliyor

Hayek, ilk kez beyazcamda

Meksikalı aktris Salma Hayek oyunculuk kariyerinde ilk kez televizyon ekranına çıkma- ya hazırlanıyor. Paul Feig'in yürütücü yapımcılığını ve yönetmenliğini üstlendiği komedi dizisinde, güzel oyuncu büyükelçi benzeri bir karaktere hayat verecek. Salma Hayek'in Amerikan televizyonundaki ilk başrolünü oynayacağı projeye dünya devi Amazon'un da yakından takip ettiği söylentiler arasında.

BİLİM-KURGU GÜZELİ

Battlestar Galactica ile hafızalara kazınan Amerikalı oyuncu Katee Sackhoff, televizyon ekranlarına yine bir bilimkurgu dizisiyle geri dönüyor.
Netflix'in on bölümden oluşan yeni bilim-kurgu dizisi Another Life'ın ilk sezonu için çalışmalar başlamış durumda. Dizide astronot Niko Breckinridge'yi canlandıracak olan Sckhoff'un, ekibiyle birlikte dünya dışı yaşam formu aramak üzere uzayda çıktığı yolculuk ana hikayeyi oluşturacak.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA