• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
10 yıllık özrü geri çekti ÇAĞRI ZORER

10 yıllık özrü geri çekti

cagri.zorer@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 01.05.2018, 00:00
Verdiği poz nedeniyle 15 yaşında dilediği özrü manşetine taşıyan gazete küpürünü sosyal medya hesabından paylaşan Miley Cyrus, “Özür dilemiyorum” dedi

Bir zamanların çocuk yıldızıyken yıllar içinde asi bir şarkıcıya dönüşen Miley Cyrus, bir kez daha gündem olmayı başardı.
Amerikalı şarkıcı, oyuncu ve model Cyrus, 10 yıl önce dilediği özrü geri aldı. 25 yaşındaki güzel şarkıcı, 15 yaşındayken Vanity Fair dergisine verdiği pozdan sonra özür dilemişti. O yıllarda yaptığı özür açıklamasında "Sanatsal olacağı söylenen bir çekimde yer aldım ve şimdi fotoğrafları görüp yazıyı okuduğumda çok utanıyorum. Böyle bir şey yapmaya hiçbir zaman niyetlenmemiştim. Tüm hayranlarımdan özür dilerim" ifadelerini kullanan Cyrus, fikrini değiştirdi. Verdiği poz nedeniyle dilediği özrü manşetine taşıyan gazete küpürünü sosyal medya hesabından paylaşan Cyrus, "Özür dilemiyorum. Canınız cehenneme" notunu yazdı.


Eva Green yüzbaşı oluyor

Hollywood'un sevilen oyuncularından Eva Green, uzun bir aranın ardından bir kez daha bilim kurgu türüyle izleyici karşısına çıkacak. 'K-Shop' ile tanınan Dan Pringle'ın yönetmenliğini üstlendiği "A Patriot" adlı filmde, Fransız güzel bir yüzbaşını canlandıracak. İklim karmaşası ve kaynak savaşları yüzünden mahvolmuş olan dünyadan kendini soyutlamış otoriter bir devlette geçen hikaye, nüfusun saflığı için sınırda mücadele eden ve devletini asla sorgulamayan bir yüzbaşıya odaklanıyor.

Taylor SwIft hız kesmiyor

Son albümü 'Reputation' ile müzik listelerini altüst eden Amerikalı şarkıcı Taylor Swift, hız kesmeden yeni stadyum turnesi için hazırlıklara başladı. 'Reputation'ın stadyum konserleri için Mayıs ayını belirleyen güzel şarkıcı, ekibiyle birlikte yaptığı provaları da Instagram hesabından takipçileriyle paylaşmaya devam ediyor. Taylor Swift ilk paylaşımında sahnede 10 şarkılık bir liste hazırladığını duyurdu.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA