• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
30. yaşını Titanic’te kutladı ÇAĞRI ZORER

30. yaşını Titanic’te kutladı

cagri.zorer@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 08.05.2018, 00:00
Adele, doğum günü için en çok sevdiği filmlerden biri olan Titanic dekorunu seçti. Adele, patiye Rose karakterinin uzun elbisesi ve saç modeliyle katıldı

Dünyaca ünlü İngiliz şarkıcı Adele, 30. doğum günü partisi için sıra dışı bir tema seçti. Titanic filmindeki dekorun kurulduğu partide başarılı şarkıcı filmin başrol oyuncusu Kate Winslet'in hayat verdiği Rose karakterine büründü. En çok sevdiği filmlerden biri olan Titanic'e hayranlığını bir kez daha gösteren Adele, Rose karakterinin uzun elbisesi ve saç modeliyle partide boy gösterdi.

ÇOK EĞLENDİLER

Yakın arkadaşları ve ailesinin katıldığı eğlenceli kutlamada, birbirinden güzel pozlar veren Adele, sosyal medya hesabından paylaştığı bir fotoğrafın altına "Terbiyesiz 30! Hayatımdaki sözlerin ötesinde kutsanmış olduğum için önümüzdeki 30 yıl boyunca ne yapacağımdan emin değilim" notunu düştü.

10 OSCAR ALMIŞTI

1997'de usta yönetmen James Cameron'un yönettiği Titanic filmi, En İyi Film ve En İyi Yönetmen de dahil toplam 10 Oscar ödülü kazanmış ve hasılat rekoru kırmıştı.

FLORENCE AND THE MACHINE ALBÜMÜNDE YILDIZLAR GEÇİDİ

Florence Welch'in solistliğini yaptığı İngiliz indie grubu Florence and the Machine 2 yıllık bir aradan sonra yeni albüm müjdesini verdi. Geçtiğimiz günlerde kutlanan Record Store Day'de Sky Full Of Song isimli yeni şarkısını paylaşan grup yeni albümünde birbirinden ünlü isimlerle birlikte stüdyoya girdi. Jamie xx, Kamasi Washington, Sampha, Tobias Jesso Jr ve Kelsey Lu gibi isimlerin katkı verdiği albüm, High As Hope adıyla 29 Haziran'da raflardaki yerini alacak.
Yapılan duyuruda şarkı listesinin de paylaşıldığı görülürken albümün 10 parçadan oluşacağı açıklandı.

MICHELLE MONAGHAN AJAN ROLLERİNİ SEVİYOR

Görevimiz Tehlike 3 filmiyle tanınan Amerikalı aktris Michelle Monaghan, Netflix'in yeni politik gerilim dizisi Messiah'ın başrolünde yer alacak. Yakın dönemde televizyon ekranlarında True Detective ve The Path gibi yapımlarla başarılı bir performans sergileyen oyuncu, yeni projesinde Mehdi Dehbi ile başrolleri paylaşacak.
Monaghan, dizide Eva Geller olarak karşımıza çıkacak.

DÜNYADAKİ SON İNSAN, TOM HANKS

Oscar ödüllü usta oyuncu Tom Hanks'in başrolünü üstlendiği bilim kurgu türündeki "Bios"un vizyon tarihi açıklandı.
Stüdyo tarafından duyurulan haberde merakla beklenen yapımın 2020 Ekim ayında gösterime gireceği kesinleşti.
Aktör, dünyada kalan son adam Finch karakterine hayat verecek.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA