• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Eltiler kapı komşusu ÇAĞRI ZORER

Eltiler kapı komşusu

cagri.zorer@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 09.05.2018, 00:00
İngiltere Prensi Harry ve ABD’li nişanlısı Meghan Markle’ın evlendikten sonra oturacağı yer belli oldu. Çift, Prens William ve Kate Middleton’ın da ikamet ettiği Kensignton Sarayı’nda bulunan 21 odalı dairede yaşayacak

İngiltere tahtının beşinci varisi Prens Harry ve nişanlısı Meghan Markle'ın 19 Mayıs'ta gerçekleşecek düğünleri için hazırlıklar son hızla devam ediyor. Evlendikten sonra çiftin, Prens William ve Kate Middleton'un yaşadığı Kensignton Sarayı'na bağlı 21 odalı "Apartment 1" (Daire 1) isimli binada yaşayacağı açıkladı. Kaynaklar, binanın restorasyon çalışmalarına Prens Harry ve Markle'ın nişanlandıklarını ilan ettiği geçen Kasım ayında başlandığını söylendi.

AYNI BAHÇEDELER

Üçüncü çocukları iki hafta önce dünyaya gelen Prens William ve Cambridge Düşesi'nin yaşadığı ve "Apartment 1" ile aynı bahçeyi paylaşan "Apartment 1A" ise, basına kapılarını ABD Başkanı Barrack Obama ve eşi Michelle Obama'nın ziyareti esnasında açmıştı. Bu yılın başlarında, Prens Harry'nin Kensignton Sarayı'na 100 metre mesafede olması, önündeki dikili ağaçlar ile halkın görüşüne uzak olması ve çevrede Tamara Eccleston ve Roman Abromaviç gibi Londra'nın en zengin insanlarının evlerinin bulunması nedeniyle bu evi tercih ettiği öne sürülmüştü.
Prens Harry ve Meghan Markle şimdilik, Kensington Sarayı'nın bünyesindeki iki yatak odası bulunan Nottingham Cottage'da yaşıyor.

İKİ FARKLI GELİNLİK GİYECEK

İngiltere Prensi Harry ile evlenecek Meghan Markle'ın daha önce çok konuşulan 135 bin dolar değerindeki gelinliğinin tasarımı ortaya çıktı. İngiliz Daily Mail Gazetesi'nin haberine göre Markle, iki farklı gelinlik giyeceğini söyledi. 36 yaşındaki eski ABD'li oyuncunun Ralph & Russo tasarımlı el yapımı ve boncuk işlemeleri bulunan gelinliğin, Prens Harry ile evlilik yemini etmek için, St. George Şapeli'ndeki koridorunda yürüdüğü andan itibaren, 2. Elizabeth'in Windsor Sarayı'nda düzenleyeceği resepsiyona kadar görüleceği belirtildi.

GUNS N' ROSES 30 YAŞINDA

Bir dağılıp bir birleşen, müzik dünyasının köklü gruplarından Guns N' Roses, ilk albümleri Appetite For Destruction'ın 30. yılını özel bir box set ile kutluyor. Yola çıktıkları günden bu yana tam 30 yılı arkalarında bırakan efsanevi grup, bu özel başarıyı hazırladıkları dev bir paket ile taçlandıracak. İlk albümün orjinal kayıtları üzerinden yapılan mastering işleminden sonrasında basılacak orjinal albüme ek olarak 4 CD, 7 adet plak, çeşitli konser kayıtları ve ilk defa yayınlanacak videolarla birlikte Axl Rose'un özel arşivinden fotoğraflar da içeren harika bir seçki özel bir kutuda 29 Haziran'da satışa çıkacak.

DİANE KRUGER AJAN OLUYOR

Son olarak başarılı yönetmen Fatih Akın imzalı Paramparça'da harika bir performans gösteren Diane Kruger'ın yeni projesi belli oldu. Sherlock dizisindeki doktor John Watson performansı ile Emmy ödülüne layık görülen Martin Freeman birlikte kamera karşısına geçecek olan güzel oyuncu, yeni macerasında Rachel adında bir istihbarat ajanını canlandıracak.
Çekimleri Haziran ayında İsrail ve Bulgaristan'da başlayacak olan casusluk filminin yönetmen koltuğunda Yuval Adler oturuyor. The English Teacher'dan adlı kitaptan uyarlanan film gerçek hayat hikayelerinden esinleniyor

'PENCEREDEKİ KADIN' AMY ADAMS İLE BEYAZPERDEDE

A.J. Finn'in New York Times Çok Satanlar listesine 1 numaradan giren ve Stephen King dahil birçok yazarın beğenisiyle 38 ülkede yayınlanan "Penceredeki Kadın" romanı Amy Adams'ın başrolüyle beyazperdeye taşınıyor. Arrival, American Hustle, Enchanted ve Nocturnal Animals filmlerinden tanıdığımız Amy Adams, Anna Fox rolünde New York'ta yalnız yaşayan ve agorafobiden muzdarip eski bir psikoloğun komşularını gözetlerken tanık olduğu gerilim dolu hikayenin merkezinde yer alıyor.

THE 100 YENİ SEZON ONAYINI ALDI

CW'nin tüm dünyada ilgiyle izlenen dizisi The 100'ün altıncı sezonu ile ilgili şüpheleri ortadan kaldıran açıklama sonunda geldi.
Kass Morgan'ın romanlarından uyarlanan başarılı proje, altıncı sezonuyla ekranlardaki yerini koruyacak. Geçtiğimiz ay 10 dizisine birden yeni sezon onayı veren CW, eski dizilerinden The 100 ve iZombie'nin geleceğini muallakta bırakmıştı. The 100 toplamda 2.1 milyon izleyiciyi ekrana çekerek 1.3 milyonluk iZombie'den daha çok reyting topladığı bilinirken devam etmeyeceği yönünde çıkan söylentiler, izleyicileri üzmüştü. Konusu itibariyle Lost ve Battlestar Galactica benzetmelerine yakıştırılan The 100 yeni sezonunda yeni oyuncularla ekranlara gelecek.

ÇILGIN İKİLİ YOLA DEVAM EDİYOR

Geçtiğimiz yıl sinema salonlarına damgasını vuran "Belalı Tanık / The Hitman's Bodyguard"ın devam filmi için anlaşma sağlandı.
Serinin yeni hikayesi "The Hitman's Wife's Bodyguard" adıyla vizyona çıkacağı öğrenilirken, yapım şirketi Millennium Films'in şu sıralarda Cannes Film Festivali'nde projeye alıcı bulmaya çalıştığı ortaya çıktı. Filmin senaryosunun henüz hazır olmadığı ancak Cannes'ın pazar katoloğunda "İyi, Kötü ve Zırdeli" olarak yer aldığı öğrenildi. İlk filmin başrollerinde yer alan Ryan Reynolds ve Samuel L. Jackson'ın devam serisinde de kadroda yer alması bekleniyor.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA