• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Rihanna, anne olacak derken ayrıldı ÇAĞRI ZORER

Rihanna, anne olacak derken ayrıldı

cagri.zorer@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 06.06.2018, 00:00
Rihanna’nın, Suudi iş adamı Hassan Jameel ile ilişkisinde evliliğe doğru yürüdüğü konuşuluyordu. Hatta anne olmak istediği söyleniyordu. Ancak ünlü şarkıcı ani şekilde ilişkisini noktalama kararı aldı

Sansasyonel ilişkileriyle magazin dünyasında manşetlerden inmeyen Rihanna, çalkantılı aşk hayatında bir kez daha ayrılık kararı aldı. Media Take Out News adlı internet sitesinin haberine göre, bir süredir Suudi iş adamı sevgilisi Hassan Jameel ile birlikte olan güzel şarkıcı ayrılık yolunu seçti. Sevgilisi Hassan Jameel ile daha fazla zaman geçirebilmek için müziğe bile ara verdiği konuşulan Barbadoslu yıldızın böylesine ani bir şekilde ayrılması kafalarda soru işareti bıraktı.

YALANLAMADILAR

İlişkileri boyunca birlikte görünmekten kaçınan Rihanna ile Hassan Jameel çiftinin evliliğe doğru yürüdükleri ve Rihanna'nın anne olmak istediği konuşuluyordu.
Ancak ünlü şarkıcının sıkıldığını söyleyerek ilişkiyi bitirmesi herkesi şaşırttı. İki taraftan da resmi bir açıklama gelmese de haberlerin yalanlanmaması ayrılık iddialarını güçlendirdi. Yıllar önce rap şarkıcısı Chris Brown ile yaşadığı fırtınalı ilişkiyle gündeme gelen Rihanna, Brown tarafından şiddet görmüş ve bu yaşananlar aylarca magazin gündemine konu olmuştu.
YILDIZLAR KADROSU

Geçtiğimiz gün ilk fragmanı yayınlanan "Widow"'un oyuncu kadrosu sinema severleri heyecanlandırdı.
Yıldız isimlerle kurulu ekibiyle dikkat çeken suç ve drama filminde Oscar ödüllü Viola Davis, "Hızlı ve Öfkeli" serisinin yıldızı , "Kapan"daki performansı ile bu yıl aday gösterilen Daniel Kaluuya'nın yanı sıra Altın Küre ödüllü Colin Farrell, Oscar ödüllü usta oyuncu Robert Duvall ve son yılların aksiyon yıldızı Liam yer alıyor.
Yönetmenlik koltuğunda ise Oscar ödüllü yönetmen Steve McQueen oturuyor.

DAFOE, HATHAWAY'İN BABASI

Oscar ödüllü aktris Anne Hathaway'in baş rolünü üstlendiği "The Last Thing He Wanted"'ın oyuncu kadrosuna başarılı aktör Willem Dafoe de katıldı. Geçtiğimiz yıl rol aldığı "The Florida Project" ile 3. kez Oscar'a aday gösterilen Willem Dafoe, filmde Hathaway'in babasını canlandıracak.

MAZZY STAR GERİ DÖNDÜ

Kaliforniya çıkışlı müzik grubu Mazzy Star, geçtiğimiz ay yayınladıkları yeni şarkıları dışında 2013'ten bu yana ortalıkta görünmüyordu. 51 yaşındaki Hope Sandoval'ın liderliğindeki grup yayınladığı üç yeni şarkı ile hayranlarını mutlu etmeyi başardı. Melankolik tarzını sürdüren Mazzy Star'ın yeni bir albüm hazırlığında olduğu söyleniyor.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA