• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Yalnız prens ÇAĞRI ZORER

Yalnız prens

cagri.zorer@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 30.05.2018, 00:00
Oğulları ile arası açık olan Prens Charles, kraliyet tacını kendisi yerine Prens William’ın takacak olmasından rahatsız. Charles’ın canını sıkan diğer konu ise basında oğlu ve gelininin kendisinden daha çok ilgi görmesi

Ünlülerin hayatına mercek tutan biyografileriyle tanınan Tom Bower, yakın zamanda yayımladığı yeni kitabı 'Asi Prens'te, İngiliz Kraliyet Ailesi ve Prens Charles hakkında çarpıcı iddialara yer verdi. İngiltere'de ses getiren biyografide yer alan iddialar, saraya yakın kaynaklardan 120 kişinin tanıklık ettiği olaylardan derlendi.

OĞLUNU KISKANIYOR

Kitabın en çok dikkat çeken kısmı, Kraliçe'den sonra kraliyet tacını giymek isteyen Prens Charles'ın bu hayalinin gerçekleşmeyeceğini ve büyük oğlu Prens William'ın tacı takacağını bildiği için bu durumdan oldukça rahatsız olduğunun anlatıldığı bölüm. Öte yandan, baba Charles'ın oğlu Prens William ile gelini Kate Middleton'un basında kendisinden daha çok ilgi görmesi de canını sıkan konulardan biri. Oğulları ile arasında yıllardır yaşadığı soğukluğun nedeni olarak vefat eden eşi Prenses Diana'nın çocuklarını kendisine karşı zehirlediğini düşünen Prens Charles, sarayda yalnız kalmış durumda.

ORLANDO BLOOM MARVEL'E GÖZ KIRPTI

İngiliz oyuncu Orlando Bloom ülkesinde katıldığı radyo programında kariyeri hakkında konuştu. BBC Radyo 2'de kendisine yöneltilen "Marvel Sinematik Evreni'nde hangi karakteri canlandırmak isterdin?" sorusuna Kaptan Britanya cevabını verdi. 41 yaşındaki aktör "Ama kostümü berbat" diyerek dinleyenleri güldürdü.

SARIŞIN GÜZEL EVE BU KEZ GÜLDÜRECEK

"Bu Kız Beni Aşar" filmiyle sinema dünyasında adını duyuran güzel aktris Alice Eve'nin baş rolünü üstlendiği kara komedi "Bees Make Honey"'in vizyon tarihi 2 Temmuz olarak açıklandı. Geçtiğimiz sene Raindance Film Festivali'nde prömiyerini gerçekleştiren film uzun bir sürenin ardından izleyici ile buluşacak. 36 yaşındaki Eve'nin, eşini kaybeden Honey karakterini canlandırığı film 1935 yılında geçiyor.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA