• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Jolie ve Pitt tüm ebeveynlere örnek ÇAĞRI ZORER

Jolie ve Pitt tüm ebeveynlere örnek

cagri.zorer@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 25.05.2018, 00:00
Brad Pitt, baş rolünde yer aldığı filminde kendi sahnelerinin çekim tarihlerini çocuklarını daha çok görebilmek için değiştirdi. Jolie de çocukların babalarını rahatlıkla görebilmesi için Pitt’e yakın bir ev aldı

Amerikalı aktör Brad Pitt sancılı bir boşanma süreci geçirdiği eski karısı Angelina Jolie ile birlikte çocukları için her türlü fedakarlığı yapıyor. Uzun bir süre çocukların velayeti için anlaşamayan çift, bu sorunu çözdükten sonra ortak kararlar almaya başladı. Yaz planlarını çocuklarını göreceği günlere göre ayarlamak isteyen Brad Pitt, baş rolünde yer aldığı 'Once Upon a Time in Hollywood' filminde kendi sahnelerinin çekim tarihlerini değiştirdi. Yakışıklı aktörün çocukları için bu kadar özverili davranması eski eşi Angelina Jolie'yi de etkilemiş görünüyor. Başarılı aktris, çocukların babalarını rahatlıkla görebilmesi için Pitt'e yakın bir yerden ev alması ünlüler dünyasında boşanan ebeveynlere örnek oldu.

​OLIVIA WILDE OYUNCULARINI SEÇTİ

Hollywood'un sevilen aktrislerinden Olivia Wilde'ın ilk yönetmenlik denemesi olan "Booksmart"ın oyuncu kadrosunu tamamladı.
İzleyenleri kahkahaya boğacağını söyleyen Wilde, filmin kadrosuna Jason Sudeikis, Altın Küre adayı Lisa Kudrow ve Emmy adayı Will Forte'nin katıldığını duyurdu. "Booksmart"ın başrollerini daha önce açıklanan Kaitlyn Dever and Beanie Feldstein ikilisinin üstleneceği biliniyordu.
Çekimleri başlayan komedi türündeki filmin 2019'da vizyona girmesi bekleniyor.

SUPERMAN'İN DEDESİ YOLA DEVAM EDECEK

Krypton, reytinglerde gösterdiği performansla ikinci sezon onayını almayı başardı. Krypton'ın ilk sezonu ortalama 1.8 milyon izleyiciyi ekranları başına çekti ve A​scension prömiyerinden beri en yüksek açılış sezonu reytinglerini elde etti. Superman'in doğduğu gezegeninin yok oluşunun iki nesil öncesinde geçen hikayede, süper kahramanın dedesi Seg-El'in maceraları işleniyor.

8 YILDAN SONRA İLK KEZ TV'DE

İzlanda'nın müzik dünyasına armağan ettiği ünlü şarkıcı Björk, 8 yıl aradan sonra ilk kez televizyonda canlı performans gerçekleştirdi.
Jools Holland'ın İngiliz BBC kanalında yayınlanan programı 'Later with Jools Holland'da sahne alan Björk, Utopia'dan Courtship ve çıkış albümünden The Anchor Song'u seslendirdi.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA