• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Ariana aşksız yapamıyor ÇAĞRI ZORER

Ariana aşksız yapamıyor

cagri.zorer@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 24.05.2018, 00:00

Geçtiğimiz hafta, iki yıldır birlikte olduğu rap'çi sevgilisi Mac Miller'dan ayrılan Ariana Grande'nin kısa sürede yeni bir ilişkiye yelken açtığı iddia edildi. E!Online'ın haberine göre, 24 yaşındaki şarkıcının Amerikalı komedyen Pete Davidson ile flört etmeye başladığı öğrenildi.

TESADÜF OLAMAZ

Haberde adı verilmeyen bir kaynak, Grande ve Davidson'un ilişkisinin yeni başladığını ve şu an için sadece beraber vakit geçirdiklerini söyledi. Öte yandan, Pete Davidson'un da yakın zamanda iki yıldır birlikte olduğu sevgilisi Cazzie David'ten ayrılması "Tesadüf mü?" sorularını akla getirdi. Amerikalı şarkıcı Ariana Grande, dansçı sevgilisi Ricky Alvarez'den ayrıldıktan sonra da kısa sürede Mac Miller ile birlikte olmaya başlamıştı.

ALEX TURNER'A HEMŞEHRİLERİNDEN SİTEM

Indie rock grubu Arctic Monkeys'in İngiliz vokali Alex Turner'a, kolunda dövmesini taşıyacak kadar çok sevdiği memleketi Sheffield şehrinden sitem geldi. Bir süre önce Los Angeles, Kaliforniya'ya taşınan ve kaydettikleri son iki albümün şekillenmesinde büyük rol oynayan Los ile özel bir ilişki yaşayan Turner'a kızgın olan hemşehrileri, grubun bir şarkısında adı geçen kasabanın girişine "Hey Alex... Kaliforniya nasıl?" yazıp yanına da bir tabut resmi çizerek Turner'ın memleketini unutmuş olmasına tepki gösterdi.

LAETITIA CASTA GERİ DÖNDÜ

90'lı yıllara damgasını vuran Korsika asıllı Fransız model ve oyuncu Laetitia Casta, 40 yaşında beyaz perdeye dönmeye hazırlanıyor.Kasım ayında Fransa'da gösterime girecek olan Facteur Cheval adlı filmde rol alan güzel oyuncu, uzun bir aradan sonra kamera karşısına geçmekten büyük bir mutluluk duyduğunu söyledi. 2015 yılından beri UNlCEF'in iyi niyet elçilerinden biri olan 3 çocuk annesi Casta, 33 yılını kişisel bir saray yaratmaya adayan Facteur Cheval lakaplı postacı Ferdinand Cheval'in ikinci karısı rolünü üstlenecek.

'JOHN VICK 3'ÜN GÜZELİ

Yakışıklı aktör Keanu Reeves'in bizleri bir kez daha bol aksiyona boğacağı John Wick 3'te kadın oyuncu sorunu çözüldü. İnce eleyip sık dokuyan yapımcılar en sonunda Oscar ödüllü Halle Berry'de karar kıldı. X-Men'in Storm'u, eski Bond kızı Berry, 3. filmde Sofia isimli bir karaktere hayat verecek.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA