• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Spor girdi şık çıktı ÇAĞRI ZORER

Spor girdi şık çıktı

cagri.zorer@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 03.07.2018, 00:00
Jennifer Lopez, spor salonuna tayt ve sweatshirt ile geldi. Çıkışta ise uzun eteği ve beyaz body’si ile oldukça şıktı. Ünlü yıldız, kızı ve sevgilisinin kızları ile alışveriş yaptı

Sinema, müzik ve TV dünyasındaki yoğun iş temposuna rağmen sabah sporuna vakit ayırmayı ihmal etmeyen Latin şarkıcı Jennifer Lopez, geçtiğimiz gün New York'ta her sabah gittiği spor salonunun girişinde görüntülendi. Salona spor kıyafetleriyle gelen 48 yaşındaki yıldız isim, GYM merkezinden ayrılırken şıklığıyla göz kamaştırdı. Keyfinin yerinde olduğu görülen güzel şarkıcı, spor sonrası kızı Emme ve erkek arkadaşı Alex Rodriguez'in kızları Natasha ve Ella'yı da yanına alarak alışverişe çıktı. New York caddelerindeki mağazaları dolaşan Lopez ve kızlar paparazilerin yoğun ilgisine maruz kaldı.
Bir süre sonra basına "Yeteri kadar fotoğraf çektiniz. Bence yeterli" diyerek kibarca muhabirleri uyardı.

DOCTOR SLEEP 2020'DE HAZIR

1980 yapımı kült korku filmi "Cinnet"in devam filmi olan "Doctor Sleep"te, Ewan McGregor'a eşlik edecek kadın oyuncu belli oldu.
Altın Küre adayı aktris Rebecca Ferguson filmin kadrosuna katılmak için görüşmelere başladı. Korku edebiyatı ustası Stephen King'in aynı isimli romanından uyarlanan filmin yönetmen koltuğunda ise "Ölüm Alfabesi:
Kötülüğün Başlangıcı", "Hush" ve "Kabustan Gelen" gibi başarılı korku filmleriyle tanınan Mike Flanagan oturuyor. "Doctor Sleep" 24 Ocak 2020'de gösterime girecek.

RİTTER KENDİ DİZİSİNİ YÖNETECEK

Marvel dizisinin başrolü Krysten Ritter, Jessica Jones'un 3. sezonunda yönetmen koltuğuna oturacak.
Çekimlerine geçtiğimiz hafta New York'ta başlanan dizinin bir bölümünü yöneteceğini söyleyen güzel oyuncu yaptığı açıklamada, "İlk yönetmenliğimi Marvel's Jessica Jones'ta yaptığım için çok heyecanlıyım" dedi.

'YENİ PROJE, YENİ SAÇ, YENİ BEBEK'

Freeform kanalında yayınlanan Beyond dizisiyle dikkatleri üzerine çeken İsveçli oyuncu Dilan Gwyn, yeni projesini Instagram hesabından paylaştığı fotoğrafla duyurdu.
Hamile bir karakteri canlandıracağını söyleyen güzel oyuncu yaptığı açıklamada "Yeni proje, yeni saç, yeni bebek" ifadelerini kullandı. 31 yaşındaki güzel oyuncunun rolü için kestirdiği saçları takipçileri tarafından beğeni aldı.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA