• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Yeni gelin kendi tarzını bulamadı ÇAĞRI ZORER

Yeni gelin kendi tarzını bulamadı

cagri.zorer@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 05.07.2018, 00:00
Meghan Markle, kraliyet yaşamına uygun giyinmeye çalışırken Katherine Hepburn, Audrey Hepburn ve Jacqueline Kennedy gibi isimlerden ilham alıyor

Meghan Markle, Prens Harry ile evlendikten sonra kraliyet stiline uygun giyinmeye çalışıyor ancak bir türlü kendine özgün bir tarz yaratmayı başaramadı.
Sussex Düşesi olarak sahip olduğu stil hep ünlü isimlerin stillerinden esintiler taşıdı. Royal Ascot yarışlarına katılan Markle, Audrey Hepburn'ün My Fair Lady filmindeki Eliza Doolittle tarzına benzeyen şapkasıyla çok konuşuldu.
Markle'ın ABD'nin eski first lady'si Jacqueline Kennedy'nin tarzını taklit ettiği konuşuluyor.
Westworld dizisinde Evan Rachel Wood'un canlandırdığı Dolores karakterinin elbisesi, tasarımcı Stella McCartney'ye ilham vermiş olacak ki, düşese düğün resepsiyonu için benzer bir elbise hazırlamış.

YILDIZLAR BİR ARADA

Yönetmen koltuğunda Greta Gerwig'in oturduğu "Küçük Kadınlar" uyarlamasının oyuncu kadrosu adeta yıldızlar geçidine dönüştü. "Aşıklar Şehri" ile ilk Oscar ödülünü alan güzel oyuncu Emma Stone, 3 Oscar adaylığı bulunan genç oyuncu Saoirse Ronan ve "Beni Adınla Çağır" filmindeki performansı ile 22 yaşında Oscar adaylığı kazanan Timothee Chalamet'in yer aldığı filmin kadrosunda günümüzün en yetenekli aktrisi Meryl Streep de yer alıyor.

FİNAL SEZONU ÇOK CAN ALACAK

Game of Thrones'un Sansa'sı Sophie Turner, dizinin final sezonu ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Ünlü oyuncu karakterlerin birçoğunun öleceğini söyledi.
Game of Thrones'ta hiçbir karakterin garantisinin olmadığını söyleyen oyuncu, "Hikayenin sonunda kıyamete karşı savaşmak için herkes bir araya geliyor, bu yüzden de çok daha kanlı, ölümlü ve duygusal bölümlere hazır olun" ifadelerini kullandı.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA