• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Sinemanın en çok kazanan ismi George Clooney ÇAĞRI ZORER

Sinemanın en çok kazanan ismi George Clooney

cagri.zorer@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 19.07.2018, 00:00
Beyazperde projeleri ve sahip olduğu içki firması sayesinde ünlü oyuncu George Clooney son 1 yıl içinde tahmini olarak 239 milyon dolar para elde etti

Her yıl geleneksel olarak son bir yılın en çok kazanan ünlülerini listeleyen Forbes'in, açıkladığı 100 kişilik listeye göre bu yılın sinema dünyasında en çok kazanan oyuncu George oldu. Beyaz perdedeki projeleri ve sahip olduğu tekila firması Casamigos sayesinde ünlü oyuncu son 1 yıl içinde tahmini olarak 239 milyon dolar para kazandı.
100 kişilik listede 5. sırada yer alan Clooney'i takip eden oyuncu ise, sempatikliğiyle herkesin sevgisini kazanan Dwayne 'The Rock' Johnson oldu. 46 yaşındaki oyuncu, Jumanji: Vahşi Orman'dan aldığı maaş çekinin de etkisiyle toplam 124 milyon dolar kazançla geçtiğimiz yılın en çok kazananlarından oldu. Listenin en çok kazanan 3. oyuncusu ise, 60 yaşındaki talk show sunucusu ve oyuncu Ellen DeGeneres oldu.

​ASGHARİ'DEN İLGİNÇ İTİRAF

2016 yılından bu yana ünlü popçu Britney Spears ile birlikte olan antrenör Sam Asghari, verdiği bir röportajda hayatımın kadını dediği Spears'la tanışma hikayelerini anlattı.
Ünlü şarkıcıya kurduğu ilk cümlenin "Pardon, senin adın ne?" olduğunu söyleyen Asghari, "Komik olmaya çalışmıştım. Bence gayet esprili bir girişti ama itiraf etmeliyim ki anlatınca kötü görünüyor" dedi. Aynı gün, sushi yemeye gittiklerini söyleyen genç antrenör, "Şu an her şey harika gidiyor. Birbirimizi bulduğumuz için şanslıyız" ifadelerini kullandı.

MALEFİZ'İN KRALİÇESİ MICHELLE PFEIFFER

2014'te gösterime giren ve tüm dünyada 758 milyon dolar gişe hasılatı elde eden "Malefiz"in merakla beklenen devam halkasında yer alacağı açıklanan 3 Oscar adayı Michelle Pfeiffer ve Robert Lindsay'nin rolleri ortaya çıktı.
Başarılı performanslarıyla sinema dünyasında saygın bir yere sahip olan ikilinin 'Malefiz 2'de kral ve kraliçeye hayat vereceği öğrenildi.
Kendisinin Kral John adlı bir karaktere hayat verdiğini açıklayan Robert Lindsay, güzel oyuncu Pheiffer'ın da kalesini paylaştığı Kraliçe Ingrith'i canlandıracağını belirtti.

AMERİKA'NIN İLK KADIN HAKİMİ, JONES'A EMANET

Star Wars Rogue One'daki performansıyla herkesi kendine hayran bırakan Felicity Jones, yeni projesinde ağır bir rolün altına giriyor. Amerika'nın ilk kadın hakimi olan Ruth Bader Ginsburg'ün hayatını anlatacak filmde, ünlü hakimi canlandıracak olan güzel oyuncunun, The Theory Of Everything'den sonra ikinci bir Oscar adaylığına yakın olduğu söyleniyor. Film, Altın Küre ve Oscar törenlerine yakın olan, ödül sezonunun son zamanlarında, 25 Aralık'ta vizyona girecek.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA