• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Çok mücadele etti ama yenildi ÇAĞRI ZORER

Çok mücadele etti ama yenildi

cagri.zorer@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 26.07.2018, 00:00
Yıllardır uyuşturucudan uzak durduğunu her fırsatta dile getiren Demi Lovato, önceki gece yüksek dozdan hastaneye kaldırıldı. Başarılı şarkıcı, uyuşturucuya kaşı yürüttüğü aktivizmi için GLAAD Vanguard ödülüne layık görülmüştü

Amerikalı şarkıcı Demi Lovato, geçtiğimiz gece yüksek dozda uyuşturucu nedeniyle Kaliforniya'daki evinden hastaneye kaldırıldı. 25 yaşındaki dünyaca ünlü yıldızın Los Angeles Acil Durum Departmanı tarafından hastaneye getirildiği ve ilk müdahaleler sonucunda durumunun iyi olduğu açıklandı. Güzel şarkıcı geçtiğimiz hafta sonu Iggy Azelea ile birlikte California Mid State Fair Grounds'da verdiği konserde, uyuşturucuyla mücadeleye destek vermek için yayınladığı, ayık anlamına gelen 'Sober' isimli bir şarkısını söylemişti.

6 YILDIR TEMİZDİ

Geçtiğimiz aylarda bir dergiye verdiği röportajda bir dönem alkol ve uyuşturucu bağımlısı olduğunu itiraf eden Lovato, uzun tedavi süreçlerinden sonra tamamen temiz olduğunu açıklamıştı. Yıllardır uyuşturucudan uzak durduğunu her fırsatta dile getiren başarılı şarkıcı, uyuşturucuya kaşı yürüttüğü aktivizmi için GLAAD Vanguard ödülüne layık görülmüştü. Yakın çevresinden edinilen bilgilere göre, Lovato'nun son zamanlarda ruhsal problemler yaşadığı iddialar arasında.

​ALEX TURNER'IN SAÇLARI 3 NUMARA

Geçtiğimiz gece New York'taki Forest Hills Stadium'da harika bir konsere imza atan Arctic Monkeys'in solisti Alex Turner, 3 numaraya vurduğu saçlarıyla herkesi şaşırttı. Verdiği röportajlarda saçlarına gerektiğinden fazla özen gösterdiğini söyleyen başarılı müzisyenin radikal bir kararla saçlarını kestirmesi sosyal medyada da şaşkınlık yarattı. Konser boyunca yeni albümden şarkılar söyleyen başarılı grup The Strokes'un Is This It'ini de cover'ladı.

MUHTEŞEM İKİLİ YENİDEN EKRANDA

Sevilen dizi The Fosters'ın devam serisi olarak çekilecek olan Good Trouble, oyuncu kadrosuna orijinal dizideki Teri Polo ve Sherri Saum'u ekledi.
Yayında kaldığı sürece büyük beğeni toplayan ikili, ilk sezonun iki bölümünde izleyici karşısına çıkacak. Los Angeles'ta yepyeni bir hayatın ilk adımlarını atan Callie ve Mariana'nın maceralarını takip eden hikayede orijinal dizideki tüm oyuncuların yeni dizide de misafir oyuncu olarak yer alacağı açıklandı.

​DICAPRIO & PITT 60'LARI YAŞATACAK

Quentin Tarantino'nun merakla beklenen filmi Once Upon A Time In Hollywood setinden ilk görseller düşmeye başladı. Kadrosunda Oscar ödülü Leonardo DiCaprio ve Brad Pitt'i barındıran filmin yayınlanan set karesinde ikilinin 1960'lar modasına ayak uydurduğu görülüyor. Charles Manson cinayetlerinin yaşandığı 1969 yazında Los Angeles'ta geçen filmde yer alan oyuncular arasında Margot Robbie ve Al Pacino gibi önemli isimler bulunuyor.

BEYONCE'UN YENİ RAKİBİ ELLA MAI

R&B/Hip-Hop türünde müzik dünyasının kraliçesi olarak kabul edilen ünlü şarkıcı Beyonce'un saltanatı tehlikede. Beyonce 6 sene önce çıkardığı "Love On Top" parçası ile ilk kez bir kadın şarkıcı olarak R&B listesinde ilk 3'e girmişti. 6 yıldır hiç bir kadın müzisyenin ilk 3'e giremediği listeye İngiliz şarkıcı Ella Mai 1 numaradan giriş yaparak büyük ses getirdi. 5 haftadır zirveden inmeyen 24 yaşındaki Mai için "Yeni Beyonce" yakıştırmaları yapıldı.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA