• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Yine çok renkli bir gece müzikseverleri bekliyor ÇAĞRI ZORER

Yine çok renkli bir gece müzikseverleri bekliyor

cagri.zorer@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 20.07.2018, 00:00
21 Ağustos’ta New York’taki Radio City müzik salonunda gerçekleşecek ödül töreni öncesinde adaylıklara damga vuran isim, geçtiğimiz hafta ilk bebeğini kucağına alan Cardi B oldu

Her yıl büyük bir ilgiyle izlenen MTV Video Müzik Ödülleri'nin merakla beklenen aday listesi, önceki yıllardan farklı olarak ilk kez MTV'nin resmi Twitter sayfasından duyuruldu.
21 Ağustos'ta New York'taki Radio City müzik salonunda gerçekleşecek ödüllerin adaylıklarına damga vuran isim, geçtiğimiz hafta ilk bebeğini kucağına alan Cardi B oldu.

10 DALDA ADAY

Başarılı rap'çi 'Yılın Videosu', 'Yılın Şarkısı' ve 'Yılın Sanatçısı' gibi önemli ödüllerde toplam 10 adaylık ile gecenin favorilerinden biri olacağını gösterdi. Cardi B'yi 8 adaylıkla takip eden Beyonce ve eşi Jay-Z ise, The Carters projesiyle gecenin güçlü adaylarından olacağı kesin. Geçtiğimiz yıl 6 dalda ödülle gecenin en çok ödül kaldıran ismi Kendrick Lamar ise, bu yıl adaylık alamadı.

'BU KADAR SERT TEPKİLER ALMAYI BEKLEMİYORDUM'

Amerikalı şarkıcı Katy Perry, Avustralya'da bir magazin dergisine verdiği röportajda, Swish Swish ve Bon Appetit parçalarının da yer aldığı son albümü hakkında müzikseverlerin gösterdiği olumsuz reaksiyonun kalbini kırdığını söyledi. Aşk hayatında da zor zamanlar geçiren güzel şarkıcı, aylardır depresyonda olduğunu ve ruhsal anlamda ciddi bir arayış içinde olduğunu itiraf etti. Yaşadığı zorlukları müziğe sarılarak atlatmaya çalıştığını söyleyen Perry, aldığı tepkiler nedeniyle yıkıldığını söyledi.

SİNEMANIN İKİ USTASI BLACKBİRD'TE BULUŞTU

Titanic'teki Rose karakteriyle hafızalara kazınan Oscar ödüllü oyuncu Kate Winslet, 48 yıllık sinema hayatına birçok önemli ödülü sığdıran usta oyuncu Diane Keaton ile dram filmi Blackbird'te başrolleri paylaşacak. Diane Keaton'a bir kadın ve aktris olarak hayran olduğunu söyleyen 42 yaşındaki Winslet, filmle ilgili yaptığı açıklamada "Bu harika dramada onunla birlikte oynamak benim için büyük bir onur" dedi. Amerika'da geçecek hikayede Keaton ile Winslet anne-kızı oynayacak.

​BEYAZCAMIN SON TRANSFERİ HELENA BONHAM CARTER

Geçtiğimiz yıl tüm kulvarlarda ödülleri silip süpüren Netflix dizisi The Crown'un kadrosuna katılan Helena Bonham Carter'ın setten ilk görseli yayınlandı. Dizide Prenses Margaret olarak izleyeceğimiz Carter'ın fenomen dizide yer alması The Crown hayranları tarafından da coşkuyla karşılandı. İkonik karakterlere başarıyla hayat veren sevilen oyuncu Helena Bonham Carter da böylece sinema dünyasından TV'ye transfer olan oyuncular arasında yerini almış oldu.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA